KARATAŞ'TA YAZ RÜZGARI ESMEYE BAŞLADI

TURİZM 16.06.2017 - 10:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1904+ kez okundu.
 

KARATAŞ'TA YAZ RÜZGARI ESMEYE BAŞLADI

Denizi, kumu,güneşi ve doğası ile havasını içine çeken her canlıyı kendine aşık eden Karataş, yaz sezonuna girerken belediye ekipleri , eksiklerin tamamlanması yönünde çalışmalarını hızla sürdürüyor .
Atapark projesinin tamamlanma aşamasına gelinmesi ile sahiller düzenleniyor , temizleniyor ve plajlar gelecek misafirlere hazırlanıyor . Yaz nüfusunun 150 000’lere ulaştığı Karataş’ta artan nüfus ile birlikte , ortaya çıkacak ihtiyaçların giderilmesi ve eksikliklerin önceden tespit edilerek çözüme kavuşturulması,  yaz sezonu içerisinde oluşabilecek aksaklıkların asgari düzeyde karşılanması için Karataş Belediye ekipleri karınca gibi ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor . Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ; ilçemizin turizm ile canlanacağını ve bu yönde yapılacak her çalışmanın ilçe halkının yararına olduğu kadar , ilçemizin geleceğine de yatırım olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirttiler . Tarihi değerlerin yavaş yavaş gün ışığına kavuşması ile birlikte Allah’ın bizlere bahşettiği bu doğa harikası ilçenin hak ettiği değerlere kavuşması yönünde,  gerek belediye personeli ,gerekse bizler , çalışmalar için elimizi uzatıyor ve imkanları zorlayarak hazırlıklarımızı yapıyoruz . Atapark açılışını yakın zamanda gerçekleştireceklerini de sözlerine ekleyen başkan  Ünal Allah kısmet ederse iki senedir yaşanan olaylar sebebi ile iptal edilen  Büyük İskender Festivalini yaz sezonu içerisinde  gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine eklediler .
Denizi, kumu,güneşi ve doğası ile havasını içine çeken her canlıyı kendine aşık eden Karataş, yaz sezonuna girerken belediye ekipleri , eksiklerin tamamlanması yönünde çalışmalarını hızla sürdürüyor .

Atapark projesinin tamamlanma aşamasına gelinmesi ile sahiller düzenleniyor , temizleniyor ve plajlar gelecek misafirlere hazırlanıyor .

Yaz nüfusunun 150 000’lere ulaştığı Karataş’ta artan nüfus ile birlikte , ortaya çıkacak ihtiyaçların giderilmesi ve eksikliklerin önceden tespit edilerek çözüme kavuşturulması,  yaz sezonu içerisinde oluşabilecek aksaklıkların asgari düzeyde karşılanması için Karataş Belediye ekipleri karınca gibi ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor .

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ; ilçemizin turizm ile canlanacağını ve bu yönde yapılacak her çalışmanın ilçe halkının yararına olduğu kadar , ilçemizin geleceğine de yatırım olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirttiler . Tarihi değerlerin yavaş yavaş gün ışığına kavuşması ile birlikte Allah’ın bizlere bahşettiği bu doğa harikası ilçenin hak ettiği değerlere kavuşması yönünde,  gerek belediye personeli ,gerekse bizler , çalışmalar için elimizi uzatıyor ve imkanları zorlayarak hazırlıklarımızı yapıyoruz . Atapark açılışını yakın zamanda gerçekleştireceklerini de sözlerine ekleyen başkan  Ünal Allah kısmet ederse iki senedir yaşanan olaylar sebebi ile iptal edilen  Büyük İskender Festivalini yaz sezonu içerisinde  gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine eklediler .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.