Kardeş Odalardan Adana Ticaret Borsası’na Ziyaret

GÜNDEM 18.09.2018 - 15:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1830+ kez okundu.
 

Kardeş Odalardan Adana Ticaret Borsası’na Ziyaret

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş olan Bolu, Zonguldak, Akçakoca, Düzce, Karadeniz Ereğli, Devrek, Gerede, Çaycuma ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Oda yöneticileri Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler.   Merhum olan Osmaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı için taziyeye gelen ‘Kardeş odalar’ın bu kapsamda bölge oda borsaları da ziyaret ettiklerini söyleyen Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Türk Oda Borsa Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının artırılması ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla Avrupa Oda Borsa Sistemi’ne uyumlu hale getirilmesi için bazı çalışmalar yapılmaktadır. Oda ve borsaların gelişimine katkı sağlanması amacıyla ‘Kardeş Odalar’ sistemi kuruldu. Bu sistem ile odalar arası güçbirliği ve kardeşliğin güçlenmesi hedeflendi. Bizler bir aileyiz. Bu tarz ziyaretler iş dünyasına moral aşılıyor. Adana Ticaret Borsası Türkiye’ye örnek bir borsa olduğundan buradaki gelişmeleri kendi bölgelerinde uygulamak isteyeceklerdir.” dedi.   ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Üyesi Şahin Güneşer ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk ile birlikte son teknolojiyle yapılan ATB tesislerini konuklara gezdiren Başkan Bilgiç, 72.000 m² alanda bulunan lisanslı depolar, elektronik satış salonu, kantarlar, laboratuvarlar, tüccar ofisleri ve idari binalar hakkında bilgi verdi.  

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş olan Bolu, Zonguldak, Akçakoca, Düzce, Karadeniz Ereğli, Devrek, Gerede, Çaycuma ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Oda yöneticileri Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler.

 

Merhum olan Osmaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı için taziyeye gelen ‘Kardeş odalar’ın bu kapsamda bölge oda borsaları da ziyaret ettiklerini söyleyen Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Türk Oda Borsa Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının artırılması ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla Avrupa Oda Borsa Sistemi’ne uyumlu hale getirilmesi için bazı çalışmalar yapılmaktadır. Oda ve borsaların gelişimine katkı sağlanması amacıyla ‘Kardeş Odalar’ sistemi kuruldu. Bu sistem ile odalar arası güçbirliği ve kardeşliğin güçlenmesi hedeflendi. Bizler bir aileyiz. Bu tarz ziyaretler iş dünyasına moral aşılıyor. Adana Ticaret Borsası Türkiye’ye örnek bir borsa olduğundan buradaki gelişmeleri kendi bölgelerinde uygulamak isteyeceklerdir.” dedi.

 

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Üyesi Şahin Güneşer ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk ile birlikte son teknolojiyle yapılan ATB tesislerini konuklara gezdiren Başkan Bilgiç, 72.000 m² alanda bulunan lisanslı depolar, elektronik satış salonu, kantarlar, laboratuvarlar, tüccar ofisleri ve idari binalar hakkında bilgi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.