KASAPDÖNER VIAPORT MARİNA’DA…

TURİZM 11.09.2017 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2634+ kez okundu.
 

KASAPDÖNER VIAPORT MARİNA’DA…

KASAPDÖNER VIAPORT MARİNA AVM’DE DÖNER SEVERLERE KAPILARINI AÇTI Türkiye’nin en sıra dışı döner markası KasapDöner’in yeni şubesi Tuzla’nın en çok tercih edilen AVM’lerinden olan Viaport Marina’da döner severlere kapılarını açtı. ‘DÖNERİ DÜNYA MARKASI YAPACAĞIZ’ İstanbul Tuzla’da bulunan Viaport Marina’da olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Global Restoran Yatırımları A.Ş Genel Müdürü Bahar Özürün, ‘Amacımız, sadece bifteklik etten yaptığımız dönerimiz ile döneri dünya markası yapmak’ dedi. Özürün, İstanbul’un yanı sıra ve Anadolu’da da büyümeye devam edeceklerini dile getirerek, ‘2017 yılı sonuna kadar Eskişehir, Bursa, Kayseri gibi Anadolu metropollerinde yeni şubeler açmayı hedefliyoruz’ diye konuştu.  

KASAPDÖNER VIAPORT MARİNA AVM’DE DÖNER SEVERLERE KAPILARINI AÇTI

Türkiye’nin en sıra dışı döner markası KasapDöner’in yeni şubesi Tuzla’nın en çok tercih edilen AVM’lerinden olan Viaport Marina’da döner severlere kapılarını açtı.

‘DÖNERİ DÜNYA MARKASI YAPACAĞIZ’

İstanbul Tuzla’da bulunan Viaport Marina’da olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Global Restoran Yatırımları A.Ş Genel Müdürü Bahar Özürün, ‘Amacımız, sadece bifteklik etten yaptığımız dönerimiz ile döneri dünya markası yapmak’ dedi. Özürün, İstanbul’un yanı sıra ve Anadolu’da da büyümeye devam edeceklerini dile getirerek, ‘2017 yılı sonuna kadar Eskişehir, Bursa, Kayseri gibi Anadolu metropollerinde yeni şubeler açmayı hedefliyoruz’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.