Katar’da bir Adanalı

GÜNDEM 01.06.2020 - 11:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2324+ kez okundu.
 

Katar’da bir Adanalı

Milli hentbolcu Tuğberk Çatkın; Adana’da başladığı hentbolde sırasıyla Ankara Batıkent Lisesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Göztepe, Bursa Nilüfer Spor’un ardından Katar’ın hentbole büyük yatırım yapan ve önemli başarılar elde eden Alshamal Kulübü’nde golleriyle göz dolduruyor.   Yıldız, genç, büyük ve plaj hentbolünde 350 kez milli takım forması giyen Çatkın; 2013’de ülkemizde gerçekleştirilen Akdeniz Oyunları’nda Adana’da oynanan hentbol müsabakalarında milli takımımızın tarihinde ilk kez bronz madalya kazanmasında önemli rol oynamıştı.   Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile İslam Oyunları’nda milli takım forması giyen ve üstün performans gerçekleştiren Çatkın; hentbol sayesinde hem ailesine katkı sağladı hem de 37 ülkeyi görme fırsatı bulmuş oldu. Çatkın, Cemal Kütahya ile birlikte ülkemizden Katar’a giden ilk hentbolcular oldu.

Milli hentbolcu Tuğberk Çatkın; Adana’da başladığı hentbolde sırasıyla Ankara Batıkent Lisesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Göztepe, Bursa Nilüfer Spor’un ardından Katar’ın hentbole büyük yatırım yapan ve önemli başarılar elde eden Alshamal Kulübü’nde golleriyle göz dolduruyor.

 

Yıldız, genç, büyük ve plaj hentbolünde 350 kez milli takım forması giyen Çatkın; 2013’de ülkemizde gerçekleştirilen Akdeniz Oyunları’nda Adana’da oynanan hentbol müsabakalarında milli takımımızın tarihinde ilk kez bronz madalya kazanmasında önemli rol oynamıştı.

 

Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile İslam Oyunları’nda milli takım forması giyen ve üstün performans gerçekleştiren Çatkın; hentbol sayesinde hem ailesine katkı sağladı hem de 37 ülkeyi görme fırsatı bulmuş oldu. Çatkın, Cemal Kütahya ile birlikte ülkemizden Katar’a giden ilk hentbolcular oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.