KAYBOLMAYA YÜZ TUTAN MESLEKLERE 5 OCAK ROTARY’DEN DESTEK

GÜNDEM 11.01.2020 - 13:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2179+ kez okundu.
 

KAYBOLMAYA YÜZ TUTAN MESLEKLERE 5 OCAK ROTARY’DEN DESTEK

  Dededen, babadan kalan bıçak ustalığı mesleğini gelecek nesillere aktarmaya çalışan el yapımı bıçak ustası Adem Soğukkanlı 5 Ocak Rotary Kulübü tarafından Meslek Hizmet Ödülü’ne layık görüldü. 5 Ocak Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Meslek Hizmet Ödülü’ töreni Seyhan Oteli’nde gerçekleştirildi. Her yıl geleneksel olarak yönetim kurulu kararıyla verilen ödül bu yıl el yapımı bıçak ustası Adem  Soğukkanlı’ya verildi. Törene Rotary Meslek Hizmetleri Ödül Komitesi Başkanı Lütfi Candır, Guvernör Yardımcısı Mustafa Şendağ, Güney Rotary Kulübü Başkanı Berkan Karataş, Taşköprü Rotary Kulübü Başkanı Serdar Aydın ve 5 Ocak Rotary kulübü üyeleri katıldı.  Ödül töreninde konuşan 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Okan Ejder, "Rotary kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu önemli bir hizmet kuruluşudur. Sayın AdemSoğukkanlı meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Özellikle genç kardeşlerimizi yüreklendirerek kaybolmaya yüz tutmuş bir mesleği canlı tutmaya çalışıyorsunuz. Adana 5 Ocak Rotary Kulübü olarak bu ödülü size vermekten dolayı çok mutluyuz” dedi. 5 Ocak Rotary Kulübü’nün 2019-2020 Meslek Hizmet Ödülüne layık görülen el yapımı bıçak ustası Adem Soğukkanlı ise “5 Ocak Rotary Kulübü’nün bu güzel ödül gecesini düzenlediği ve bana layık gördüğü için sonsuz teşekkür ederim. Bu ödülün bana layık görülmesi beni gerçekten mutlu etti. Düşünülmek çok önemli. Adana’ya hizmet edip bu ödülü almak gerçekten gurur verici" diye konuştu. Konuşmaların ardından Meslek Hizmet Ödülü Adem Soğukkanlı’ya plaketi verildi. Plaketi Meslek Komitesi Başkanı Lütfi Candır ve 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Okan Ejder takdim etti. Soğukkanlı ise başkan Okan Ejder’e kendi yaptığı özel bir bıçak hediye etti.  

 

Dededen, babadan kalan bıçak ustalığı mesleğini gelecek nesillere aktarmaya çalışan el yapımı bıçak ustası Adem Soğukkanlı 5 Ocak Rotary Kulübü tarafından Meslek Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

5 Ocak Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Meslek Hizmet Ödülü’ töreni Seyhan Oteli’nde gerçekleştirildi. Her yıl geleneksel olarak yönetim kurulu kararıyla verilen ödül bu yıl el yapımı bıçak ustası Adem  Soğukkanlı’ya verildi.


Törene Rotary Meslek Hizmetleri Ödül Komitesi Başkanı Lütfi Candır, Guvernör Yardımcısı Mustafa Şendağ, Güney Rotary Kulübü Başkanı Berkan Karataş, Taşköprü Rotary Kulübü Başkanı Serdar Aydın ve 5 Ocak Rotary kulübü üyeleri katıldı. 

Ödül töreninde konuşan 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Okan Ejder, "Rotary kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu önemli bir hizmet kuruluşudur. Sayın AdemSoğukkanlı meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Özellikle genç kardeşlerimizi yüreklendirerek kaybolmaya yüz tutmuş bir mesleği canlı tutmaya çalışıyorsunuz. Adana 5 Ocak Rotary Kulübü olarak bu ödülü size vermekten dolayı çok mutluyuz” dedi.
5 Ocak Rotary Kulübü’nün 2019-2020 Meslek Hizmet Ödülüne layık görülen el yapımı bıçak ustası Adem Soğukkanlı ise “5 Ocak Rotary Kulübü’nün bu güzel ödül gecesini düzenlediği ve bana layık gördüğü için sonsuz teşekkür ederim. Bu ödülün bana layık görülmesi beni gerçekten mutlu etti. Düşünülmek çok önemli. Adana’ya hizmet edip bu ödülü almak gerçekten gurur verici" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Meslek Hizmet Ödülü Adem Soğukkanlı’ya plaketi verildi. Plaketi Meslek Komitesi Başkanı Lütfi Candır ve 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Okan Ejder takdim etti. Soğukkanlı ise başkan Okan Ejder’e kendi yaptığı özel bir bıçak hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.