Kaymakam Bingöl, saldırıyı anlattı

GÜNDEM 18.05.2020 - 14:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1515+ kez okundu.
 

Kaymakam Bingöl, saldırıyı anlattı

  Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Yüreğir Vefa Sosyal Destek Grubu’nun 90 binin üzerinde aileye yardım ulaştırdığını belirterek, aşevinde 2 bin 555 kişiye günlük sıcak yemek verildiğini söyledi. Bingöl, Vefa ekibine yönelik saldırı için ise koruma polisinin darp edildiğini kaydetti.  KORUMA POLİSİ DARP EDİLDİ  Bingöl, Vefa Sosyal Destek Grubu’nun art niyetli kişiler tarafından saldırıya uğradığını anlatarak, “Organize şekilde dağıtım alanımıza kalabalık bir grup tarafından yapılan fiziki ve sözlü saldırıya engel olmaya çalıştık. Fiziki saldırı olmaya başladığı andan itibaren koruma polisi arkadaşımız şahsımı ve Vefa Sosyal Destek Grubu üyelerini korumak için araya girmiş ve darp edilmiştir” dedi. Üzücü olayın yaşandığı gece de yardım dağıtımının sürdürüldüğünü vurgulayan Bingöl, bayram öncesi sevindirmeyi düşündüğümüz 7 bin 500 aile için de herkesin desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.

 

Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Yüreğir Vefa Sosyal Destek Grubu’nun 90 binin üzerinde aileye yardım ulaştırdığını belirterek, aşevinde 2 bin 555 kişiye günlük sıcak yemek verildiğini söyledi. Bingöl, Vefa ekibine yönelik saldırı için ise koruma polisinin darp edildiğini kaydetti. 
KORUMA POLİSİ DARP EDİLDİ 
Bingöl, Vefa Sosyal Destek Grubu’nun art niyetli kişiler tarafından saldırıya uğradığını anlatarak, “Organize şekilde dağıtım alanımıza kalabalık bir grup tarafından yapılan fiziki ve sözlü saldırıya engel olmaya çalıştık. Fiziki saldırı olmaya başladığı andan itibaren koruma polisi arkadaşımız şahsımı ve Vefa Sosyal Destek Grubu üyelerini korumak için araya girmiş ve darp edilmiştir” dedi.
Üzücü olayın yaşandığı gece de yardım dağıtımının sürdürüldüğünü vurgulayan Bingöl, bayram öncesi sevindirmeyi düşündüğümüz 7 bin 500 aile için de herkesin desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.