Kayserispor 4-1 Adanaspor

SPOR 08.09.2019 - 15:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1782+ kez okundu.
 

Kayserispor 4-1 Adanaspor

  TFF 1.Lig takımlarından Adanaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptığı hazırlık maçından Süper Lig ekibi Kayserispor'a 4-1 mağlup oldu.   Kadir Has Stadyumu'nda oynanan özel maçta Adanaspor, İrfancan, Marvin, Özgür, İhsan, Enes, Okan, Abdulkadir, Semir, Roni, Eren ve Utku 11’i ile sahaya çıktı. Teknik Direktör Levent Eriş, ikinci yarıda Veli, Diniz, Serhat, Evren, Serdar, İbrahim, Hakan ve Ahmet’e şans verdi.   Kayserispor ise sahaya, Lung, Lopez, Rienstra, Poulaın, Atilla, Mensah, Hüseyin, Aksel, Ntep, Bilal ve Adebayor 11’i ile sahaya çıktı.   Goller: 18’ Bilal, 26’ Ntep, 33’ Mensah, 81' Ziya (Kayserispor), 68' Eren Keleş (Adanaspor) Adanaspor, bugün Osman Yereşen Tesisleri'nde toplanarak Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

 

TFF 1.Lig takımlarından Adanaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptığı hazırlık maçından Süper Lig ekibi Kayserispor'a 4-1 mağlup oldu.

 

Kadir Has Stadyumu'nda oynanan özel maçta Adanaspor, İrfancan, Marvin, Özgür, İhsan, Enes, Okan, Abdulkadir, Semir, Roni, Eren ve Utku 11’i ile sahaya çıktı. Teknik Direktör Levent Eriş, ikinci yarıda Veli, Diniz, Serhat, Evren, Serdar, İbrahim, Hakan ve Ahmet’e şans verdi.

 

Kayserispor ise sahaya, Lung, Lopez, Rienstra, Poulaın, Atilla, Mensah, Hüseyin, Aksel, Ntep, Bilal ve Adebayor 11’i ile sahaya çıktı.

 

Goller: 18’ Bilal, 26’ Ntep, 33’ Mensah, 81' Ziya (Kayserispor), 68' Eren Keleş (Adanaspor)


Adanaspor, bugün Osman Yereşen Tesisleri'nde toplanarak Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.