"Kazanan dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olsun"

GÜNDEM 13.09.2019 - 12:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1527+ kez okundu.
 

"Kazanan dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olsun"

ADANA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, pazar günü oynanacak Adanaspor - Adana Demirspor karşılaşmasında sporun ruhuna uygun olarak kazananın dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olmasını diledi. 'SPOR, DOSTLUK, KARDEŞLİK, DAYANIŞMA VE PAYLAŞMAKTIR" Pazar günü Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçla ilgili herkese sağduyu çağrısında bulunan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Adana derbileri sadece Adana ve ülkemizin değil, dünyanın ilgiyle takip ettiği maçlardır. Kentimize, ülkemize ve sporumuza bu güzelliği yaşatan her iki takımımıza da çok teşekkür ediyorum. Spor dostluk, kardeşlik, dayanışma ve paylaşmaktır. Böylesi önemli olan karşılaşmanın da bu duygularla gerçekleşmesi de hepimizin ortak dileğidir" dedi. SÜPER LİG DİLEĞİ Adana'nın bu yıl hem Adanaspor hem de Adana Demirspor ile hak ettiği Süper Lig'de yer alacağından şüphe duymadığını ifade eden Ayhan Barut, "Her iki takımımız da Süper Lig'e el ele ve omuz omuza çıkacaktır. Hepimizi heyecanlandıran derbinin sporun ruhuna uygun olarak centilmenlik içerisinde, üzücü bir olay yaşanmadan geçmesini diliyoruz. Ülkemizin ve kentimizin göz bebeği olan Adana Demirspor ve Adanaspor kulüplerimize, futbolcular, teknik ekip ve kıymetli taraftarlarımıza sevgilerimizi iletiyor, Süper Lig yolunda hepsine üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.



ADANA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, pazar günü oynanacak Adanaspor - Adana Demirspor karşılaşmasında sporun ruhuna uygun olarak kazananın dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olmasını diledi.
'SPOR, DOSTLUK, KARDEŞLİK, DAYANIŞMA VE PAYLAŞMAKTIR"
Pazar günü Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçla ilgili herkese sağduyu çağrısında bulunan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Adana derbileri sadece Adana ve ülkemizin değil, dünyanın ilgiyle takip ettiği maçlardır. Kentimize, ülkemize ve sporumuza bu güzelliği yaşatan her iki takımımıza da çok teşekkür ediyorum. Spor dostluk, kardeşlik, dayanışma ve paylaşmaktır. Böylesi önemli olan karşılaşmanın da bu duygularla gerçekleşmesi de hepimizin ortak dileğidir" dedi.
SÜPER LİG DİLEĞİ
Adana'nın bu yıl hem Adanaspor hem de Adana Demirspor ile hak ettiği Süper Lig'de yer alacağından şüphe duymadığını ifade eden Ayhan Barut, "Her iki takımımız da Süper Lig'e el ele ve omuz omuza çıkacaktır. Hepimizi heyecanlandıran derbinin sporun ruhuna uygun olarak centilmenlik içerisinde, üzücü bir olay yaşanmadan geçmesini diliyoruz. Ülkemizin ve kentimizin göz bebeği olan Adana Demirspor ve Adanaspor kulüplerimize, futbolcular, teknik ekip ve kıymetli taraftarlarımıza sevgilerimizi iletiyor, Süper Lig yolunda hepsine üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.