KENT KONSEYLERİ ADANA'DA TOPLANDI

GÜNDEM 07.12.2018 - 15:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1236+ kez okundu.
 

KENT KONSEYLERİ ADANA'DA TOPLANDI

  Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan'ın da üyesi olduğu Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKKB) Yürütme Kurulu Adana'da toplandı.   Toplantıya TKKB Yürütme Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner Sazak, Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya ve Yürütme Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Güneş de katıldı.   Toplantıda, Ocak ayında gerçekleşecek olan birlik başkanlığı devir teslim töreninin detayları konuşuldu. Ayrıca birlik üyesi kent konseylerinin 2019 yılında yürüteceği faaliyet ve projeler masaya yatırıldı.   Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi'nin faaliyetlerini anlatan Ali Duran Karakaya ve İsmail Güneş; Türkiye'deki engelli meclislerinin çalışma ve organizasyon yapıları üzerine önerilerde bulundular.   Toplantının ardından TKKB Yürütme Kurulu, Vali Yardımcısı Sn. Mehmet Seyman'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyman, Adana Kent Konseyi'nin şehrin demokrasi kültürü açısından önemini belirtti.

 

Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan'ın da üyesi olduğu Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKKB) Yürütme Kurulu Adana'da toplandı.

 

Toplantıya TKKB Yürütme Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner Sazak, Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya ve Yürütme Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Güneş de katıldı.

 

Toplantıda, Ocak ayında gerçekleşecek olan birlik başkanlığı devir teslim töreninin detayları konuşuldu. Ayrıca birlik üyesi kent konseylerinin 2019 yılında yürüteceği faaliyet ve projeler masaya yatırıldı.

 

Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi'nin faaliyetlerini anlatan Ali Duran Karakaya ve İsmail Güneş; Türkiye'deki engelli meclislerinin çalışma ve organizasyon yapıları üzerine önerilerde bulundular.

 

Toplantının ardından TKKB Yürütme Kurulu, Vali Yardımcısı Sn. Mehmet Seyman'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyman, Adana Kent Konseyi'nin şehrin demokrasi kültürü açısından önemini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.