Kentimizin başarısını arttıran ve adını duyuran sporcularımızı tebrik ediyorum”

SPOR 22.09.2018 - 09:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2876+ kez okundu.
 

Kentimizin başarısını arttıran ve adını duyuran sporcularımızı tebrik ediyorum”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 25-26 Ağustos tarihlerinde Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde gerçekleştirilen Balkan Kürek Yarışları’nda milli takım forması giyen 5 Adanalı TOHM sporcusunu makamında kabul etti. Ataşbak, Balkan Şampiyonası gibi büyük müsabakalarda madalya almanın kolay olmadığını söyledi. Sporcularla müsabaka hakkında konuşan Ataşbak, sporun yanı sıra eğitimleri içinde gerekli destekleri sağlayacaklarını kaydetti. Adana Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi (TOHM) sporcuları Balkan Kürek Şampiyonası’ndan 5 sporcunun 10 madalya alarak kente dönmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ataşbak, “Balkan Şampiyonu olmak her sporcunun isteğidir. Kentimizin başarısını arttıran ve adını duyuran sporcularımızı tebrik ediyorum ” diye konuştu. -ATAŞBAK’TAN TEŞEKKÜR- Kürek branşında Adana’nın adını pozitif anlamda duyurmanın keyfini yaşadıklarını belirten Ataşbak, şunları söyledi: “Başta Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın  spora destek vermesi bizleri mutlu ediyor.  Spora ve sporcuya yaklaşımı sayesinde bu başarılar gelmeye başladı. Sayın Valimize bu desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Ç.Ü BESYO Müdürü Prof. Dr. Sanlı Sadi Kurdak, BESYO Müdür Yardımcısı Ercan Yeldan, Prof. Dr. Sevgi Özcan, Prof. Tünay Sarper, Doç.Dr. Hatice Kurdak’ın yakın ilgisi ve Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel ile ekibi, TOHM antrenör, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist, kondisyoner, masör, masöz ile tesis sorumluları ve ekibinin özveriyle görev yapması başarıyı sağladı.” Kürek Antrenörü Gökhan Aksoy, yarışmaların kıyasıya geçtiğini kaydederek, : “Sporcularımız zorlu yarışmacılara karşı ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Adana’nın TOHM olması bu başarılara büyük etken oluyor. Sporcularımız bu başarılarını artırarak hayatlarına devam edeceklerine inanıyorum. Antrenmanlarından yeme içme ve eğitimine kadar İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak yakından ilgileniyor. Kendisine bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim” diye sözlerini tamamladı. -BALKAN ŞAMPİYONASI’NDA MADALYA ALAN SPORCULAR KİMLER?- Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde gerçekleştirilen Balkan Şampiyonası’nda derece alan Adana TOHM sporcuların isimleri şu şekilde: Altın Madalya:  (Genç Erkekler Dört Tek): Mehmet Çapanoğlu-Halil İbrahim Güzelbay (Genç Kızlar Sekiz Tek Dümencili): Didem Sürer-Nigar Hatun Demiroğlu-Petek Hepsağ  (Genç Erkekler Sekiz Tek Dümencili): Halil İbrahimGüzelbay-Mehmet Çapanoğlu Gümüş Madalya:  (Genç Kız Tek Çifte): Petek Hepsağ Bronz Madalya:  (Genç Kızlar Dört Tek): Didem Sürer-Nigar Hatun Demiroğlu Ayrıca ziyarette Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Kürek Branş Koordinatörü Umur Demirez, Antrenör Doruk Girişmen ile Kondisyoner Hakan Özdemir hazır bulundu.    

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 25-26 Ağustos tarihlerinde Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde gerçekleştirilen Balkan Kürek Yarışları’nda milli takım forması giyen 5 Adanalı TOHM sporcusunu makamında kabul etti.

Ataşbak, Balkan Şampiyonası gibi büyük müsabakalarda madalya almanın kolay olmadığını söyledi.

Sporcularla müsabaka hakkında konuşan Ataşbak, sporun yanı sıra eğitimleri içinde gerekli destekleri sağlayacaklarını kaydetti.

Adana Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi (TOHM) sporcuları Balkan Kürek Şampiyonası’ndan 5 sporcunun 10 madalya alarak kente dönmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ataşbak, “Balkan Şampiyonu olmak her sporcunun isteğidir. Kentimizin başarısını arttıran ve adını duyuran sporcularımızı tebrik ediyorum ” diye konuştu.

-ATAŞBAK’TAN TEŞEKKÜR-

Kürek branşında Adana’nın adını pozitif anlamda duyurmanın keyfini yaşadıklarını belirten Ataşbak, şunları söyledi:

“Başta Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın  spora destek vermesi bizleri mutlu ediyor.  Spora ve sporcuya yaklaşımı sayesinde bu başarılar gelmeye başladı. Sayın Valimize bu desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Ç.Ü BESYO Müdürü Prof. Dr. Sanlı Sadi Kurdak, BESYO Müdür Yardımcısı Ercan Yeldan, Prof. Dr. Sevgi Özcan, Prof. Tünay Sarper, Doç.Dr. Hatice Kurdak’ın yakın ilgisi ve Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel ile ekibi, TOHM antrenör, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist, kondisyoner, masör, masöz ile tesis sorumluları ve ekibinin özveriyle görev yapması başarıyı sağladı.”

Kürek Antrenörü Gökhan Aksoy, yarışmaların kıyasıya geçtiğini kaydederek, : “Sporcularımız zorlu yarışmacılara karşı ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Adana’nın TOHM olması bu başarılara büyük etken oluyor. Sporcularımız bu başarılarını artırarak hayatlarına devam edeceklerine inanıyorum. Antrenmanlarından yeme içme ve eğitimine kadar İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak yakından ilgileniyor. Kendisine bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim” diye sözlerini tamamladı.

-BALKAN ŞAMPİYONASI’NDA MADALYA ALAN SPORCULAR KİMLER?-

Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde gerçekleştirilen Balkan Şampiyonası’nda derece alan Adana TOHM sporcuların isimleri şu şekilde:

Altın Madalya:

 (Genç Erkekler Dört Tek): Mehmet Çapanoğlu-Halil İbrahim Güzelbay

(Genç Kızlar Sekiz Tek Dümencili): Didem Sürer-Nigar Hatun Demiroğlu-Petek Hepsağ

 (Genç Erkekler Sekiz Tek Dümencili): Halil İbrahimGüzelbay-Mehmet Çapanoğlu

Gümüş Madalya:

 (Genç Kız Tek Çifte): Petek Hepsağ

Bronz Madalya:

 (Genç Kızlar Dört Tek): Didem Sürer-Nigar Hatun Demiroğlu

Ayrıca ziyarette Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Kürek Branş Koordinatörü Umur Demirez, Antrenör Doruk Girişmen ile Kondisyoner Hakan Özdemir hazır bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.