Kentsel tesis yönetimine teknoloji dopingi!

23.09.2019 - 14:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1281+ kez okundu.
 

Kentsel tesis yönetimine teknoloji dopingi!

  Kentsel tesis yönetimi alanında faaliyet gösteren yönetim firmalarının yanı sıra inşaattan enerjiye, turizmden ulaştırmaya, temizlikten sağlığa, güvenlikten hukuka yaklaşık 25 farklı sektördeki firmaların desteğiyle kurulan Kentsel Tesis Yönetimleri Derneği’nin başkanlığını Suat Sandalcı üstlenirken, Apsiyon CEO’su Kudret Türk, 1. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yer aldı. Tesis Yönetimleri’nde Apsiyon Desteği Yerli Ar-Ge faaliyetleriyle Türkiye’nin dört bir yanındaki site yönetimlerine teknoloji desteği sunan ‘Site Yöneticisinin Dijital Asistanı’ Apsiyon, oluşturmuş olduğu ekosistem ile birlikte derneğin teşkilatlanma ve yeni üye kazanımına destek verecek. Apsiyon’un kendi mühendislik ekibiyle geliştirdiği teknolojiler hem tesis yönetimi hem de site sakinleri için konfor, hız ve güvenlik sağlıyor. Apsiyon’un geliştirdiği ürünler sayesinde sitelerde aidat takibinden online banka entegrasyonuna, kartla online tahsilattan uzaktan sayaç okumaya kadar pek çok süreç otomatik hale geliyor. Site yönetimlerinin işini kolaylaştıran Apsiyon, site yönetimi yapan profesyonel yönetim firmalarına teknolojik altyapı desteği sağlayarak, bu firmaların verimliliklerini artırmasına destek oluyor. Yedi yıldır ‘Site Yöneticisinin Dijital Asistanı’ vizyonuyla tesis yönetimlerine verimlilik ve otomasyon sağladıklarını vurgulayan Apsiyon CEO’su Kudret Türk, “Apsiyon olarak site yönetimi işi yapmıyor, mevcut yönetimlerin işini kolaylaştırıyoruz. Apsiyon bir yönetim firması değil, bir teknoloji şirketidir ve geliştirdiği teknolojilerle sitelerde hayatı daha konforlu hale getirir” diye konuştu. Sektörün Kentsel Tesis Yönetimleri Derneği çatısı altında örgütlenmesini çok olumlu bir adım olarak değerlendirdiklerini belirten Türk, “Apsiyon olarak biz de ülkemiz tesis yönetimi sektöründe kalite standartlarının yerleştirilmesi ve sürdürülebilir büyüme sağlanabilmesi için dernek yönetim kurulunda yer alıyoruz. Bundan sonraki süreçte de tesis yöneticilerinin sorunlarını doğrudan dinleyip sitelerde hayatı kolaylaştıracak çözümler üretmeye, tesis yönetimlerine kurumsal zeminde destek olmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.  

 

Kentsel tesis yönetimi alanında faaliyet gösteren yönetim firmalarının yanı sıra inşaattan enerjiye, turizmden ulaştırmaya, temizlikten sağlığa, güvenlikten hukuka yaklaşık 25 farklı sektördeki firmaların desteğiyle kurulan
Kentsel Tesis Yönetimleri Derneği’nin başkanlığını Suat Sandalcı üstlenirken, Apsiyon CEO’su Kudret Türk, 1. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yer aldı.

Tesis Yönetimleri’nde Apsiyon Desteği

Yerli Ar-Ge faaliyetleriyle Türkiye’nin dört bir yanındaki site yönetimlerine teknoloji desteği sunan ‘Site Yöneticisinin Dijital Asistanı’ Apsiyon, oluşturmuş olduğu ekosistem ile birlikte derneğin teşkilatlanma ve yeni üye kazanımına destek verecek.

Apsiyon’un kendi mühendislik ekibiyle geliştirdiği teknolojiler hem tesis yönetimi hem de site sakinleri için konfor, hız ve güvenlik sağlıyor. Apsiyon’un geliştirdiği ürünler sayesinde sitelerde aidat takibinden online banka entegrasyonuna, kartla online tahsilattan uzaktan sayaç okumaya kadar pek çok süreç otomatik hale geliyor. Site yönetimlerinin işini kolaylaştıran Apsiyon, site yönetimi yapan profesyonel yönetim firmalarına teknolojik altyapı desteği sağlayarak, bu firmaların verimliliklerini artırmasına destek oluyor.

Yedi yıldır ‘Site Yöneticisinin Dijital Asistanı’ vizyonuyla tesis yönetimlerine verimlilik ve otomasyon sağladıklarını vurgulayan Apsiyon CEO’su Kudret Türk, “Apsiyon olarak site yönetimi işi yapmıyor, mevcut yönetimlerin işini kolaylaştırıyoruz. Apsiyon bir yönetim firması değil, bir teknoloji şirketidir ve geliştirdiği teknolojilerle sitelerde hayatı daha konforlu hale getirir” diye konuştu.

Sektörün Kentsel Tesis Yönetimleri Derneği çatısı altında örgütlenmesini çok olumlu bir adım olarak değerlendirdiklerini belirten Türk, “Apsiyon olarak biz de ülkemiz tesis yönetimi sektöründe kalite standartlarının yerleştirilmesi ve sürdürülebilir büyüme sağlanabilmesi için dernek yönetim kurulunda yer alıyoruz. Bundan sonraki süreçte de tesis yöneticilerinin sorunlarını doğrudan dinleyip sitelerde hayatı kolaylaştıracak çözümler üretmeye, tesis yönetimlerine kurumsal zeminde destek olmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.