KERBELA GİBİ!

GÜNDEM 03.08.2020 - 16:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2481+ kez okundu.
 

KERBELA GİBİ!

  Adana’nın bazı mahalle ve ilçeleri bugünlerde adeta Kerbela Çölü’ne döndü. Geçtiğimiz günlerde Güzelyalı ve Mahfesığmaz’da yaşanan su kesintileri, sahil kenti Yumartalık’a bile ulaştı!. ASKİ’YE İSYAN VAR Arefe ve bayram günlerinde yaşanan su kesintileri vatandaşları çileden çıkardı. Güzelyalı mahallesinde yaşanan su kesintisi bir gün sonra Mahfesığmaz’a sıçradı. Vatandaşlar, “Allah'tan reva mıdır bayramda vatandaşı susuz bırakmak..!” diyerek Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ ekiplerine ateş püskürdü.  SU YETERLİ GELMİYORMUŞ! Bu arada, Buruk mezarlığında da musluklardan su gelmediği öğrenildi. Mezarlık ziyareti yapanlar, kabirlere su dökemeden ayrıldıklarını belirterek, “Böyle rezillik olmaz” dedi. Vatandaşlar, su kesintisinden dolayı aradıkları telefonlardan ise kendilerine; “Hava sıcaklığından dolayı çok su kullanılıyor, yeterli gelmiyor” denildiğini hatırlatarak, “Böyle bir saçmalık görmedik” diyerek tepki gösterdi.  TOROSLARIN KARI ADANA’YA AKIYOR Adana’nın sahil kenti Yumurtalık’ta da bayram tatilini geçirmek isteyenler büyük şok yaşadı. Kesintiden dolayı Sarıçam Belediyesi’ne ait su tankerlerinin peşinden koşmak zorunda kalanlar, ASKİ’ye veryansın etti. İlçede iş fırsatı yakalayan esnaf, otelci ve restoran işletmecileri de vatandaş gibi susuzluğa isyan etti. Vatandaşlar, “Hem pandemi var, temizlik için su gerekiyor. Hem hava sıcak, duş için su lazım. Tam bu mevsimde bakım mı yapılır? Torosların karı Adana’ya akıyor. Su yok demek de neyin nesi?” diyor.

 


Adana’nın bazı mahalle ve ilçeleri bugünlerde adeta Kerbela Çölü’ne döndü. Geçtiğimiz günlerde Güzelyalı ve Mahfesığmaz’da yaşanan su kesintileri, sahil kenti Yumartalık’a bile ulaştı!.

ASKİ’YE İSYAN VAR
Arefe ve bayram günlerinde yaşanan su kesintileri vatandaşları çileden çıkardı. Güzelyalı mahallesinde yaşanan su kesintisi bir gün sonra Mahfesığmaz’a sıçradı. Vatandaşlar, “Allah'tan reva mıdır bayramda vatandaşı susuz bırakmak..!” diyerek Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ ekiplerine ateş püskürdü. 

SU YETERLİ GELMİYORMUŞ!
Bu arada, Buruk mezarlığında da musluklardan su gelmediği öğrenildi. Mezarlık ziyareti yapanlar, kabirlere su dökemeden ayrıldıklarını belirterek, “Böyle rezillik olmaz” dedi. Vatandaşlar, su kesintisinden dolayı aradıkları telefonlardan ise kendilerine; “Hava sıcaklığından dolayı çok su kullanılıyor, yeterli gelmiyor” denildiğini hatırlatarak, “Böyle bir saçmalık görmedik” diyerek tepki gösterdi. 

TOROSLARIN KARI ADANA’YA AKIYOR
Adana’nın sahil kenti Yumurtalık’ta da bayram tatilini geçirmek isteyenler büyük şok yaşadı. Kesintiden dolayı Sarıçam Belediyesi’ne ait su tankerlerinin peşinden koşmak zorunda kalanlar, ASKİ’ye veryansın etti. İlçede iş fırsatı yakalayan esnaf, otelci ve restoran işletmecileri de vatandaş gibi susuzluğa isyan etti. Vatandaşlar, “Hem pandemi var, temizlik için su gerekiyor. Hem hava sıcak, duş için su lazım. Tam bu mevsimde bakım mı yapılır? Torosların karı Adana’ya akıyor. Su yok demek de neyin nesi?” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.