“Keşif kampta başlar, bir ömür sürer.” Her yaz kampı başka bir macera!

EĞİTİM 10.03.2018 - 07:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2363+ kez okundu.
 

“Keşif kampta başlar, bir ömür sürer.” Her yaz kampı başka bir macera!

    Okul dışı eğitimin gücüne duyduğu inançla deneyimleyerek öğrenme, pozitif risk alma ve keşfetme içerikli kamp programlarını 5-17 yaş arası çocuklarla buluşturan Geleceğin Yıldızları, bu yaz tatilinde unutulmaz anılar sunacak. Yaz mevsimini spor kamplarından İngilizce kamplarına, doğa ve macera kamplarından S.T.E.M ve film kamplarına uzanan 16 farklı aktiviteyle karşılayacak olan Geleceğin Yıldızları ile çocukların geleceği bugünden şekillenmeye başlayacak.     Kabul edelim, şehirde yaşamak çocuklar ve gençler için çok kolay bir deneyim sunmuyor. Okula yetişmek, ödevlerle boğuşmak ve kendilerinden beklenenleri gerçekleştirmeye çalışmak gibi belli rutinlerle hayatın keyifli yüzünü çoğu zaman kaçırıyorlar. Bu alışılagelen düzenin dışına çıkmak ise ancak kamplarla mümkün oluyor.   Kamplara katılan çocuklar ve gençler şehirdeyken odaklanamadığı birçok noktayı yeniden keşfedebiliyor, kendi ilgi alanlarına vakit ayırabiliyor, gözlem, problem çözme ve sağlıklı iletişim kurma yeteneklerini geliştirebiliyor ve eve yepyeni kazanımlarla dönüyor.   Benzersiz yaşam deneyimleri   Kamp programlarının yanı sıra çocukların geleceğini bugünden şekillendirecek benzersiz deneyimler sağlayan Geleceğin Yıldızları, okul dışı eğitimin gücüne duyduğu inançla deneyimleyerek öğrenme, pozitif risk alma ve keşfetme içerikli eğitimler sunuyor.   Deneyime dayalı öğrenme alanında geliştirdiği eğitim ve program modelleriyle yurt içinde ve dışında örnek alınan Geleceğin Yıldızları’nda yaz kampları tam anlamıyla “gelmesi kolay, ayrılması zor” günler içeriyor. Yaz tatilini unutulmaz kılan spor kamplarından doğa ve macera kamplarına, İngilizce kamplarından gelişim kamplarına uzanan 16 farklı etkinlik sunan Geleceğin Yıldızları’nda her yaş grubuna özel eğlenceli aktiviteler bulunuyor.   Ailece bir arada olmanın tadı   Üstelik Geleceğin Yıldızları, 5-17 yaş arasındakilerin yanı sıra ailece vakit geçirmek isteyenlere de özel bir fırsat sunuyor. Ebeveynlerin çocukları ile kaliteli anlara imza atabileceği ve iletişimlerini güçlendirebileceği Aile Kampı’nda, el sanatları, yüzme, dans, mutfak atölyesi, futbol, basketbol, doğa yürüyüşü gibi birçok özel etkinlik de bulunuyor.   www.geleceginyildizlari.com  

 

 

Okul dışı eğitimin gücüne duyduğu inançla deneyimleyerek öğrenme, pozitif risk alma ve keşfetme içerikli kamp programlarını 5-17 yaş arası çocuklarla buluşturan Geleceğin Yıldızları, bu yaz tatilinde unutulmaz anılar sunacak. Yaz mevsimini spor kamplarından İngilizce kamplarına, doğa ve macera kamplarından S.T.E.M ve film kamplarına uzanan 16 farklı aktiviteyle karşılayacak olan Geleceğin Yıldızları ile çocukların geleceği bugünden şekillenmeye başlayacak.

 

 

Kabul edelim, şehirde yaşamak çocuklar ve gençler için çok kolay bir deneyim sunmuyor. Okula yetişmek, ödevlerle boğuşmak ve kendilerinden beklenenleri gerçekleştirmeye çalışmak gibi belli rutinlerle hayatın keyifli yüzünü çoğu zaman kaçırıyorlar. Bu alışılagelen düzenin dışına çıkmak ise ancak kamplarla mümkün oluyor.

 

Kamplara katılan çocuklar ve gençler şehirdeyken odaklanamadığı birçok noktayı yeniden keşfedebiliyor, kendi ilgi alanlarına vakit ayırabiliyor, gözlem, problem çözme ve sağlıklı iletişim kurma yeteneklerini geliştirebiliyor ve eve yepyeni kazanımlarla dönüyor.

 

Benzersiz yaşam deneyimleri

 

Kamp programlarının yanı sıra çocukların geleceğini bugünden şekillendirecek benzersiz deneyimler sağlayan Geleceğin Yıldızları, okul dışı eğitimin gücüne duyduğu inançla deneyimleyerek öğrenme, pozitif risk alma ve keşfetme içerikli eğitimler sunuyor.

 

Deneyime dayalı öğrenme alanında geliştirdiği eğitim ve program modelleriyle yurt içinde ve dışında örnek alınan Geleceğin Yıldızları’nda yaz kampları tam anlamıyla “gelmesi kolay, ayrılması zor” günler içeriyor. Yaz tatilini unutulmaz kılan spor kamplarından doğa ve macera kamplarına, İngilizce kamplarından gelişim kamplarına uzanan 16 farklı etkinlik sunan Geleceğin Yıldızları’nda her yaş grubuna özel eğlenceli aktiviteler bulunuyor.

 

Ailece bir arada olmanın tadı

 

Üstelik Geleceğin Yıldızları, 5-17 yaş arasındakilerin yanı sıra ailece vakit geçirmek isteyenlere de özel bir fırsat sunuyor. Ebeveynlerin çocukları ile kaliteli anlara imza atabileceği ve iletişimlerini güçlendirebileceği Aile Kampı’nda, el sanatları, yüzme, dans, mutfak atölyesi, futbol, basketbol, doğa yürüyüşü gibi birçok özel etkinlik de bulunuyor.

 

www.geleceginyildizlari.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.