Kim Jong öldü! Yüzde 99 eminim!

DÜNYA 02.05.2020 - 06:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1243+ kez okundu.
 

Kim Jong öldü! Yüzde 99 eminim!

Dünya uzun süredir Kuzey Kore lideri Kim Jong'un sağlık durumu merak edilirken Güney Kore'den son dakika iddiası geldi. Kuzey Kore'den 2006'da kaçarak Güney Kore'ye gelen ve 15 Nisan genel seçimlerinde milletvekili olan Ji Seong-ho, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un öldüğünden yüzde 99 emin olduğunu söyledi. Ji Seong-ho, Kim'in yerine geçecek ismi de açıkladı. ÜLKENİN YENİ LİDERİNİ BİLE AÇIKLADI Ji, Kuzey Kore liderinin kız Kardeşi Kim Yo-jong'un büyük ihtimalle ülkenin yeni lideri olacağını sözlerine ekledi. Öte yandan Ji, bu bilgiyi nereden aldığına dair bir açıklama yapmadı.

Dünya uzun süredir Kuzey Kore lideri Kim Jong'un sağlık durumu merak edilirken Güney Kore'den son dakika iddiası geldi. Kuzey Kore'den 2006'da kaçarak Güney Kore'ye gelen ve 15 Nisan genel seçimlerinde milletvekili olan Ji Seong-ho, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un öldüğünden yüzde 99 emin olduğunu söyledi. Ji Seong-ho, Kim'in yerine geçecek ismi de açıkladı.

ÜLKENİN YENİ LİDERİNİ BİLE AÇIKLADI

Ji, Kuzey Kore liderinin kız Kardeşi Kim Yo-jong'un büyük ihtimalle ülkenin yeni lideri olacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan Ji, bu bilgiyi nereden aldığına dair bir açıklama yapmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.