Kiremithanespor’da derbi öncesi moraller yerinde

SPOR 16.11.2018 - 15:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2325+ kez okundu.
 

Kiremithanespor’da derbi öncesi moraller yerinde

  Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 9.hafta Adana derbisinde Ceyhanspor ile oynayacağı maç öncesi Kiremithanespor’da moraller yerinde.. Teknik Direktör Burhan Sürer yönetiminde Mehmet Susar Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana hareketlilik çalışmasıyla başlandı. Antrenmanın devamında bileşik koordinasyonlu ısınma hareketleri gerçekleştirilerek ana bölüme geçildi. Ana bölümde ise sınırlı alanda oyunsal formda taktik çalışma yapıldı. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Mutlak üç puan için hazırlıklarını sürdürdükleri Adana derbisi öncesi takımda morallerin yüksel olduğunu belirten Kiremithanespor Teknik Direktörü, “Taraftarlarımızın desteği ile zor maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz “ dedi. Kırmızı-Siyahlı ekip, Ceyhanspor maçının hazırlıklarını yarın saat 15:00'de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra Ziyapaşa Park Otel’de kampa girecek. Öte yandan derbi öncesi Adana’nın önde gelen mekânlarından Maki Restaurant İşletmecisi Gürkan Şeref Kiremithanespor takımına moral yemeği verdi.  

 

Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 9.hafta Adana derbisinde Ceyhanspor ile oynayacağı maç öncesi Kiremithanespor’da moraller yerinde..

Teknik Direktör Burhan Sürer yönetiminde Mehmet Susar Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana hareketlilik çalışmasıyla başlandı. Antrenmanın devamında bileşik koordinasyonlu ısınma hareketleri gerçekleştirilerek ana bölüme geçildi. Ana bölümde ise sınırlı alanda oyunsal formda taktik çalışma yapıldı. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Mutlak üç puan için hazırlıklarını sürdürdükleri Adana derbisi öncesi takımda morallerin yüksel olduğunu belirten Kiremithanespor Teknik Direktörü, “Taraftarlarımızın desteği ile zor maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz “ dedi.

Kırmızı-Siyahlı ekip, Ceyhanspor maçının hazırlıklarını yarın saat 15:00'de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra Ziyapaşa Park Otel’de kampa girecek.

Öte yandan derbi öncesi Adana’nın önde gelen mekânlarından Maki Restaurant İşletmecisi Gürkan Şeref Kiremithanespor takımına moral yemeği verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.