Kiremithanespor’da şampiyonluğun mimarları

SPOR 10.04.2018 - 13:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1329+ kez okundu.
 

Kiremithanespor’da şampiyonluğun mimarları

  ADANA- 1979 yılında kurulan son 4 yılda 4 şampiyonluk yaşayarak BAL Ligi’ne yükselen Kiremithanespor takımında başarının mimarları olan teknik ekip her türlü övgüyü fazlasıyla hak ediyor. 2017-2018 sezonunda tek yenilgiyle hedefe ulaşmayı başaran Kiremithanespor’da başarının birçok mimarı bulunuyor. Takımın oluşturulmasından, bugünlere gelmesine kadar ki en büyük pay kuşkusuz teknik ekipte. Tecrübeli Teknik Direktör Burhan (Kasap) Sürer ile yardımcısı Kaleci Antrenörü Süleyman(Kepçe) Dalgıç’ı  7’den 70’e herkesim beğeniyor. Başarılı ikili gecesini gündüzüne katarak, takımın hedefe ulaşmasında büyük emek harcadı. Kurdukları kadro ile bu sezon Kiremithanespor’un şampiyon olup BAL Ligi’ne çıkmasını sağlayan teknik heyet, kupayı kırmızı-siyahlılara kazandırmanın büyük mutluluğunu yaşıyor. Kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Av. Veysel Susar, “Tarihi önemli isimlerle dolu olan Kiremithanespor’umuza  bir önemli kupa ve başarıyı daha kazandırdık. Elde ettiğimiz bu şampiyonluk ile kulüp tarihindeki yerimizi almak da bizim için ayrı bir gurur kaynağı” dedi.

 

ADANA- 1979 yılında kurulan son 4 yılda 4 şampiyonluk yaşayarak BAL Ligi’ne yükselen Kiremithanespor takımında başarının mimarları olan teknik ekip her türlü övgüyü fazlasıyla hak ediyor.

2017-2018 sezonunda tek yenilgiyle hedefe ulaşmayı başaran Kiremithanespor’da başarının birçok mimarı bulunuyor. Takımın oluşturulmasından, bugünlere gelmesine kadar ki en büyük pay kuşkusuz teknik ekipte. Tecrübeli Teknik Direktör Burhan (Kasap) Sürer ile yardımcısı Kaleci Antrenörü Süleyman(Kepçe) Dalgıç’ı  7’den 70’e herkesim beğeniyor.

Başarılı ikili gecesini gündüzüne katarak, takımın hedefe ulaşmasında büyük emek harcadı. Kurdukları kadro ile bu sezon Kiremithanespor’un şampiyon olup BAL Ligi’ne çıkmasını sağlayan teknik heyet, kupayı kırmızı-siyahlılara kazandırmanın büyük mutluluğunu yaşıyor. Kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Av. Veysel Susar, “Tarihi önemli isimlerle dolu olan Kiremithanespor’umuza  bir önemli kupa ve başarıyı daha kazandırdık. Elde ettiğimiz bu şampiyonluk ile kulüp tarihindeki yerimizi almak da bizim için ayrı bir gurur kaynağı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.