Kiremithanespor’dan Baro Başkanı’na ziyaret

SİYASET 03.11.2018 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1499+ kez okundu.
 

Kiremithanespor’dan Baro Başkanı’na ziyaret

    ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta zirvenin iddialı takımlarından Kiremithanespor yeni seçilen Baro Başkanı ile yönetim kurulunu ziyaret etti. Amatör Kümede “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan büyük destek gören ve BAL Liginde iddialı ekipler arasında yer alan Kiremithanespor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ziyarette, Kiremithane Spor Kulübü Başkanı Av.Veysel Susar, Taraftarlardan Sorumlu Yönetici Selahattin Baynal, Kulüp Müdürü Aydın Koç ve Medya ve İletişi Direktörü K. Yalçın Göl hazır bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Spor Toto BAL Ligi 5.Grup Takımlarından Kiremithane Spor Kulübü’nün “Spora evet, uyuşturucuya hayır!” sloganıyla başlattığı projeye destek verdi. Av.Küçük “Adanamızın sesini başarıyla duyuran kulübümüze destek olmamız gerekiyor. İlk fırsatta onların antrenman ve maçlarına giderek moral desteği vermek istiyoruz. Böylesine önemli bir konuda göstermiş oldukları duyarlılıktan ve kararlılıktan dolayı Kiremithane Spor Kulübü yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı kutlarım. Bir amatör kulübün böylesine önemli bir konuda başlatmış olduğu sosyal içerikli bu projeyi takdir ediyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, onların madde bağımlısı ve kötü alışkanlıklara yenik düşmemesi için bizler de “spora evet, uyuşturucuya hayır” projenize her türlü desteğe hazırız ” şeklinde konuştu.

 

 

ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta zirvenin iddialı takımlarından Kiremithanespor yeni seçilen Baro Başkanı ile yönetim kurulunu ziyaret etti.

Amatör Kümede “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan büyük destek gören ve BAL Liginde iddialı ekipler arasında yer alan Kiremithanespor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ziyarette, Kiremithane Spor Kulübü Başkanı Av.Veysel Susar, Taraftarlardan Sorumlu Yönetici Selahattin Baynal, Kulüp Müdürü Aydın Koç ve Medya ve İletişi Direktörü K. Yalçın Göl hazır bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Spor Toto BAL Ligi 5.Grup Takımlarından Kiremithane Spor Kulübü’nün “Spora evet, uyuşturucuya hayır!” sloganıyla başlattığı projeye destek verdi.

Av.Küçük “Adanamızın sesini başarıyla duyuran kulübümüze destek olmamız gerekiyor. İlk fırsatta onların antrenman ve maçlarına giderek moral desteği vermek istiyoruz. Böylesine önemli bir konuda göstermiş oldukları duyarlılıktan ve kararlılıktan dolayı Kiremithane Spor Kulübü yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı kutlarım. Bir amatör kulübün böylesine önemli bir konuda başlatmış olduğu sosyal içerikli bu projeyi takdir ediyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, onların madde bağımlısı ve kötü alışkanlıklara yenik düşmemesi için bizler de “spora evet, uyuşturucuya hayır” projenize her türlü desteğe hazırız ” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.