Kiremithanespor'dan Kaymakam Bingöl’e ziyaret

SPOR 25.10.2018 - 15:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1237+ kez okundu.
 

Kiremithanespor'dan Kaymakam Bingöl’e ziyaret

  ADANA-  Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Kiremithanespor Kulübü yönetim kurulunu makamında kabul etti.  Ziyarette Kulüp yöneticileri Av. Müslüm Susar, K. Yalçın Göl, Sadık Sabuncu, Aydın Koç, Selahattin Baynal Kaymakam Oğuzhan Bingöl’e kulüp hakkında bilgiler verip, pazar günü sahalarında oynayacakları maça davet ettiler. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kaymakam Oğuzhan Bingöl’e kırmızı-siyahlı Kiremithanespor Forması hediye eden Muhasip Av. Müslüm Susar, “Yoğun maç trafiği nedeniyle bugüne kadar Kaymakamımızı ziyaret edememiştik. Yönetim Kurulu olarak Kaymakamımızı ziyaret ediyoruz. Kendileri ile tanışmak ve hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletmek bu güne nasip oldu. Hem de bundan sonraki karşılaşmalarda Kaymakamımızı aramızda görmek istiyoruz. Bu anlamla da davetimizi iletmek için kendilerini ziyaret ettik. Yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Kaymakam Oğuzhan Bingöl de, Kiremithanespor'a ellerinden gelen desteği vereceklerini belirti. Kaymakam Bingöl ," Ziyaretleri için kulüp yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Bizler de göreve başladığımız andan itibaren havasını teneffüs ediyor, suyunu içiyoruz dolayısıyla hepimiz Yüreğir’liyiz. Adana’da ”Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla önemli bir misyon üstlenen Kiremithanespor’u kutluyorum. Bize düşen ne görev varsa, kulübümüze yardımcı oluruz. Bir nefer olarak ta destekliyoruz" dedi.

 

ADANA-  Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Kiremithanespor Kulübü yönetim kurulunu makamında kabul etti.  Ziyarette Kulüp yöneticileri Av. Müslüm Susar, K. Yalçın Göl, Sadık Sabuncu, Aydın Koç, Selahattin Baynal Kaymakam Oğuzhan Bingöl’e kulüp hakkında bilgiler verip, pazar günü sahalarında oynayacakları maça davet ettiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kaymakam Oğuzhan Bingöl’e kırmızı-siyahlı Kiremithanespor Forması hediye eden Muhasip Av. Müslüm Susar, “Yoğun maç trafiği nedeniyle bugüne kadar Kaymakamımızı ziyaret edememiştik. Yönetim Kurulu olarak Kaymakamımızı ziyaret ediyoruz. Kendileri ile tanışmak ve hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletmek bu güne nasip oldu. Hem de bundan sonraki karşılaşmalarda Kaymakamımızı aramızda görmek istiyoruz. Bu anlamla da davetimizi iletmek için kendilerini ziyaret ettik. Yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Kaymakam Oğuzhan Bingöl de, Kiremithanespor'a ellerinden gelen desteği vereceklerini belirti. Kaymakam Bingöl ," Ziyaretleri için kulüp yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Bizler de göreve başladığımız andan itibaren havasını teneffüs ediyor, suyunu içiyoruz dolayısıyla hepimiz Yüreğir’liyiz. Adana’da ”Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla önemli bir misyon üstlenen Kiremithanespor’u kutluyorum. Bize düşen ne görev varsa, kulübümüze yardımcı oluruz. Bir nefer olarak ta destekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.