Kiremithanespor hakemden dertli: 3-3

SPOR 05.11.2018 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2246+ kez okundu.
 

Kiremithanespor hakemden dertli: 3-3

  Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta, Kiremithanespor 7.hafta deplasmanda oynadığı maçta hakemlerin kötü yönetimine karşılık Arsuz Karaağaçspor ile 3-3 berabere kaldı. Ligin zirve hesapları yapan iddialı takımlarından Kiremithanespor deplasmanda oynadığı maçta ilkyarıyı 3-0 geride tamamlarken, 2.yarıda bulduğu goller ile maçtan puan ile ayrıldı. 4 kırmızı kartın gösterildiği maçta her iki takım 90 dakikayı 9’ar kişi ile tamamladı. Mutlak üç puan için çıktıkları maçta rakipten çok hakemler ile mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirten Kiremithanespor Teknik Direktörü Burhan Sürer, “Teknik direktörlük yaşantımda böylesine kötü yönetim gösteren ve maçı çığırından çıkartan hakemler görmedim. Hakemlerin takdir haklarını sürekli ev sahibi takımdan yana kullanarak oyunu sık sık kesmeleri oyunumuzu etkiledi. İlkyarı farklı geriye düştüğümüz maçta oyuncularımız 2.yarı ile birlikte sahada onur mücadelesi yaparak zoru başardılar. Böylesine olumsuz şartlarda alınan bir puan bizim için en az 3 puan kadar anlamlıdır. Takımımız böyle mücadele ettikleri takdirde bu ligde başarılı oluruz. Kiremithanespor büyük bir camiadır ve başarılı olmak adına en kısa zamanda gereken yapılacaktır“ diye konuştu.

 

Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta, Kiremithanespor 7.hafta deplasmanda oynadığı maçta hakemlerin kötü yönetimine karşılık Arsuz Karaağaçspor ile 3-3 berabere kaldı.

Ligin zirve hesapları yapan iddialı takımlarından Kiremithanespor deplasmanda oynadığı maçta ilkyarıyı 3-0 geride tamamlarken, 2.yarıda bulduğu goller ile maçtan puan ile ayrıldı. 4 kırmızı kartın gösterildiği maçta her iki takım 90 dakikayı 9’ar kişi ile tamamladı.

Mutlak üç puan için çıktıkları maçta rakipten çok hakemler ile mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirten Kiremithanespor Teknik Direktörü Burhan Sürer, “Teknik direktörlük yaşantımda böylesine kötü yönetim gösteren ve maçı çığırından çıkartan hakemler görmedim. Hakemlerin takdir haklarını sürekli ev sahibi takımdan yana kullanarak oyunu sık sık kesmeleri oyunumuzu etkiledi. İlkyarı farklı geriye düştüğümüz maçta oyuncularımız 2.yarı ile birlikte sahada onur mücadelesi yaparak zoru başardılar. Böylesine olumsuz şartlarda alınan bir puan bizim için en az 3 puan kadar anlamlıdır. Takımımız böyle mücadele ettikleri takdirde bu ligde başarılı oluruz. Kiremithanespor büyük bir camiadır ve başarılı olmak adına en kısa zamanda gereken yapılacaktır“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.