Kiremithanespor kendine geldi

SPOR 12.11.2018 - 15:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1115+ kez okundu.
 

Kiremithanespor kendine geldi

  Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta Kiremithanespor 8.haftada, sahasında oynadığı maçta Kırıkhanspor’u 4-1 yenerek Ceyhanspor maçı öncesi büyük moral buldu. Mutlak üç puan için çıktıkları maçta oyuncularının istekli oyunlarından fazlasıyla memnun olduklarını belirten Kiremithanespor Teknik Direktörü Burhan Sürer, “Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğu bizleri sıkıntıya sokuyor. İyi futbol oynayarak kazanmak bizim için son derece önemli. Ligin güçlü takımlarından olan rakibimizi farklı yenmek bizlere zorlu derbi maçı öncesi büyük moral verdi. Bu maçı kayıpsız kapattığımız için mutluyuz. Takımımız böyle mücadele ettikleri takdirde bu ligde başarılı oluruz“ diye konuştu. ADANA DERBİSİ Hafta sonu Ceyhan’da, Ceyhanspor’la karşılaşacaklarını da ifade eden Sürer, bu maçı kazanarak Kiremithanespor’un gerçek gücünü göstereceklerini belirtti. Ceyhanspor maçının rakip takım için de önemli olduğunu söyleyen Sürer, “Çok zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Her iki takımın da puan yada puanlara ihtiyacı var. Biz liderle aramızdaki puan farkını kapatmaya çalışırken, onlar ise bizi yakalamak için kazanmak isteyeceklerdir. Bu maç kaçmaz” dedi.

 

Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta Kiremithanespor 8.haftada, sahasında oynadığı maçta Kırıkhanspor’u 4-1 yenerek Ceyhanspor maçı öncesi büyük moral buldu.

Mutlak üç puan için çıktıkları maçta oyuncularının istekli oyunlarından fazlasıyla memnun olduklarını belirten Kiremithanespor Teknik Direktörü Burhan Sürer, “Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğu bizleri sıkıntıya sokuyor. İyi futbol oynayarak kazanmak bizim için son derece önemli. Ligin güçlü takımlarından olan rakibimizi farklı yenmek bizlere zorlu derbi maçı öncesi büyük moral verdi. Bu maçı kayıpsız kapattığımız için mutluyuz. Takımımız böyle mücadele ettikleri takdirde bu ligde başarılı oluruz“ diye konuştu.

ADANA DERBİSİ

Hafta sonu Ceyhan’da, Ceyhanspor’la karşılaşacaklarını da ifade eden Sürer, bu maçı kazanarak Kiremithanespor’un gerçek gücünü göstereceklerini belirtti. Ceyhanspor maçının rakip takım için de önemli olduğunu söyleyen Sürer, “Çok zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Her iki takımın da puan yada puanlara ihtiyacı var. Biz liderle aramızdaki puan farkını kapatmaya çalışırken, onlar ise bizi yakalamak için kazanmak isteyeceklerdir. Bu maç kaçmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.