Kiremithanespor nihayet: 1-0

SPOR 29.10.2018 - 17:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 964+ kez okundu.
 

Kiremithanespor nihayet: 1-0

    TFF Spor Toto Adana Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Kiremithanespor, sahasında ağırladığı Mut İdmanyurduBelediyespor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü görmeyen Kiremithanespor, nihayet şanssızlığını kırarak, Mut İdmanyurduBelediyespor’u Orhan Doğan’ın 7. Dakikada attığı güzel golle eli boş gönderdi. Bu sonuca göre ev sahibi Kiremithanespor puanını 10’a çıkarırken, Mut İdmanyurduBelediyespor ise 6 puanda kaldı. ÇEKİŞMELİ GEÇTİ Karşılaşmaya ev sahibi Kiremithanespor; Fevzi, Vedat, Şafak, Şahin, David, İlhan, Emre, Orhan, Muhittin, Servet ve Cengiz ilk 11’i ile çıkarken, konuk ekip Mut İdmanyurduBelediyespor da; Murat, Selçuk, Oğuzhan, Ramazan, Osman, Erdi, Rıdvan, Özcan, Hamed, Emre ve Abdurrahman ilk 11’i ile sahaya çıktı. Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanan karşılaşmanın hakemleri ise şöyle: Zeynel Atasoy (Hakem), Buğra Can Semercioğlu (1. Yardımcı Hakem), Muhammet Alperen Çetiz (2. Yardımcı Hakem), Tuğba Üçüncü (Dördüncü Hakem)

 

 

TFF Spor Toto Adana Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Kiremithanespor, sahasında ağırladığı Mut İdmanyurduBelediyespor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü görmeyen Kiremithanespor, nihayet şanssızlığını kırarak, Mut İdmanyurduBelediyespor’u Orhan Doğan’ın 7. Dakikada attığı güzel golle eli boş gönderdi. Bu sonuca göre ev sahibi Kiremithanespor puanını 10’a çıkarırken, Mut İdmanyurduBelediyespor ise 6 puanda kaldı.

ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Karşılaşmaya ev sahibi Kiremithanespor; Fevzi, Vedat, Şafak, Şahin, David, İlhan, Emre, Orhan, Muhittin, Servet ve Cengiz ilk 11’i ile çıkarken, konuk ekip Mut İdmanyurduBelediyespor da; Murat, Selçuk, Oğuzhan, Ramazan, Osman, Erdi, Rıdvan, Özcan, Hamed, Emre ve Abdurrahman ilk 11’i ile sahaya çıktı. Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanan karşılaşmanın hakemleri ise şöyle: Zeynel Atasoy (Hakem), Buğra Can Semercioğlu (1. Yardımcı Hakem), Muhammet Alperen Çetiz (2. Yardımcı Hakem), Tuğba Üçüncü (Dördüncü Hakem)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.