KİREMİTHANESPOR START VERDİ

SPOR 19.07.2018 - 12:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1186+ kez okundu.
 

KİREMİTHANESPOR START VERDİ

    ADANA- 2018-2019 sezonunda (BAL) Bölgesel Amatör Ligi’nin iddialı ekiplerinden Kiremithanespor hazırlıklarına kendisine ait tesislerde başladı. Sezon öncesi yaptığı transferler ile dikkatleri üzerine toplayan son 4 yılın flaş ekibi Kiremithanespor hazırlıklarının 1.etabına bunaltıcı sıcaklara rağmen start verdi. Zirve parolasıyla oluşturdukları yeni kadrolarıyla çalışmalarını büyük bir ciddiyet ile sürdürdüklerini belirten Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “Yeni sezon adına çalışmalarımıza başladık. Kiremithane’yi her zaman olduğu gibi en güzel şekilde ligde temsil edeceğimize inanıyorum. Yaptığımız transferler gerçekten takımımızı hedefe ulaştıracak isimler” dedi. Kiremithane Spor Kulübü’nün yıllardır her yönüyle profesyonel hareket ettiğine değinen Susar, “Yönetim kurulumuzdan sporcularımıza kadar herkes mükemmel uyum içerisinde. Kulübümüze ait tesislerde çalışmalarımızı yapmak bizler için önemli bir avantaj. Bizlere tanınan bu fırsatlara ve güvene layık olabilme adına daha fazla çalışarak başarılı olmalıyız. BAL ligi bu yıl oldukça çetin geçecektir. Bunun içinde takımımızı yeni sezona en iyi şekilde motive etmekteyiz. Yeni sezon öncesi ilk çalışmamızı yaptık. Sakatlıksız bir sezon geçirmemizi diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

ADANA- 2018-2019 sezonunda (BAL) Bölgesel Amatör Ligi’nin iddialı ekiplerinden Kiremithanespor hazırlıklarına kendisine ait tesislerde başladı.

Sezon öncesi yaptığı transferler ile dikkatleri üzerine toplayan son 4 yılın flaş ekibi Kiremithanespor hazırlıklarının 1.etabına bunaltıcı sıcaklara rağmen start verdi.

Zirve parolasıyla oluşturdukları yeni kadrolarıyla çalışmalarını büyük bir ciddiyet ile sürdürdüklerini belirten Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “Yeni sezon adına çalışmalarımıza başladık. Kiremithane’yi her zaman olduğu gibi en güzel şekilde ligde temsil edeceğimize inanıyorum. Yaptığımız transferler gerçekten takımımızı hedefe ulaştıracak isimler” dedi.

Kiremithane Spor Kulübü’nün yıllardır her yönüyle profesyonel hareket ettiğine değinen Susar, “Yönetim kurulumuzdan sporcularımıza kadar herkes mükemmel uyum içerisinde. Kulübümüze ait tesislerde çalışmalarımızı yapmak bizler için önemli bir avantaj. Bizlere tanınan bu fırsatlara ve güvene layık olabilme adına daha fazla çalışarak başarılı olmalıyız. BAL ligi bu yıl oldukça çetin geçecektir. Bunun içinde takımımızı yeni sezona en iyi şekilde motive etmekteyiz. Yeni sezon öncesi ilk çalışmamızı yaptık. Sakatlıksız bir sezon geçirmemizi diliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.