KİTABA AKIN VAR

KÜLTÜR-SANAT 14.01.2018 - 13:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1199+ kez okundu.
 

KİTABA AKIN VAR

  Adana’da bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen “Çukurova Kitap Fuarı” yine önceki senelerdeki ilgiyi gördü. Fuar açıldığı 6 Ocak Cumartesi gününden kapandığı dün akşama kadar kitapseverlerin adeta akınına uğradı. İndirim kampanyalarıyla hem öğrenci hem de kitapseverlerin yüzünü güldüren yayınevlerinin de bu ilgiyi çekmede payı büyük oldu.  303 YAYINEVİ KATILDI  TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ. tarafından 100. Yıl’daki Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuara, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile Çukurova Fuarcılık AŞ., Adana Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi destek verdi. Fuar, bu yıl 303 yayınevine ev sahipliği yaparken 80 etkinlik ve 500 imza günü ile ünlü yazarları da okuyucularla buluşturdu.  SON GÜN SÖYLEŞİLERİ  Kitap fuarının son gününde;  Sinan Yağmur “Tasavvufta gönül terapisi”, Nuray Sancar, Halil İmrek “Marksizm hala güncel mi?”Ahmet Şimşirgil “Kayı söyleşileri”, İhsan Eliaçık “İslam ve adalet”, Altan Öymen “1980’ler Türkiye’si ve Adana’da ekonomi, siyaset ve gündelik hayat” konularını katılanlara anlattı.  İNDİRİMLER YÜZ GÜLDÜRDÜ  Kitap fuarına hafta sonu olması dolayısıyla yeniden uğrayan kitapseverler de oldu. İndirimlere indirim ekleyen yayınevleri okuyucularla, hazırlık kitapları almak isteyen öğrencileri sevindirdi. Yayınevi çalışanları, yeni yılın ilk fuarı ve yeni kitaplarla piyasaya çıkmanın da okuyucuları özendirip ilgiyi artırdığını söyledi.

 

Adana’da bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen “Çukurova Kitap Fuarı” yine önceki senelerdeki ilgiyi gördü. Fuar açıldığı 6 Ocak Cumartesi gününden kapandığı dün akşama kadar kitapseverlerin adeta akınına uğradı. İndirim kampanyalarıyla hem öğrenci hem de kitapseverlerin yüzünü güldüren yayınevlerinin de bu ilgiyi çekmede payı büyük oldu. 
303 YAYINEVİ KATILDI 
TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ. tarafından 100. Yıl’daki Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuara, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile Çukurova Fuarcılık AŞ., Adana Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi destek verdi. Fuar, bu yıl 303 yayınevine ev sahipliği yaparken 80 etkinlik ve 500 imza günü ile ünlü yazarları da okuyucularla buluşturdu. 
SON GÜN SÖYLEŞİLERİ 
Kitap fuarının son gününde;  Sinan Yağmur “Tasavvufta gönül terapisi”, Nuray Sancar, Halil İmrek “Marksizm hala güncel mi?”Ahmet Şimşirgil “Kayı söyleşileri”, İhsan Eliaçık “İslam ve adalet”, Altan Öymen “1980’ler Türkiye’si ve Adana’da ekonomi, siyaset ve gündelik hayat” konularını katılanlara anlattı. 
İNDİRİMLER YÜZ GÜLDÜRDÜ 
Kitap fuarına hafta sonu olması dolayısıyla yeniden uğrayan kitapseverler de oldu. İndirimlere indirim ekleyen yayınevleri okuyucularla, hazırlık kitapları almak isteyen öğrencileri sevindirdi. Yayınevi çalışanları, yeni yılın ilk fuarı ve yeni kitaplarla piyasaya çıkmanın da okuyucuları özendirip ilgiyi artırdığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.