Kız Lisesi başarıya abone

SPOR 17.05.2018 - 08:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1959+ kez okundu.
 

Kız Lisesi başarıya abone

Önce Cumhuriyet Bayramı, son olarak da Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çukurova Liselerarası Voleybol Turnuvası’nda şampiyonluğu kimseye bırakmayan Adana Kız Lisesi, kupalara ambargo koydu.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çukurova Liselerarası Voleybol Turnuvası’nda zevkli ve çekişmeli geçen final maçını kazanarak şampiyonluğa uzanan Adana Kız Lisesi’ne kupasını Çukurova Kaymakamı Osman Sarı verdi. Kupa töreninin ardından bir açıklama yapan Adana Kız Lisesi Müdürü Yıldız Akman, öğrencilerinin eğitimin yanı sıra sporda da büyük başarılara imza atmasından mutlu olduğunu belirterek, ‘’Sporcularımız bizi başarılara alıştırdı. Hepsini alınlarından öpüyorum. Aynı ciddiyet ve çalışma ile daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum’’ dedi. Akman, ‘’Hiçbir başarı tesadüf değil. Bu başarının altında yoğun bir çalışma, emek ve ter var. Eğitim ve sporun bir arada yürütülebileceğinin önemli bir göstergesi, üst üste kazanılan şampiyonluklardır. Okulumuz sporcuları derslerindeki başarılarını sporda da göstermesini bildi. Disiplinli bir çalışmanın ardından ikinci kez uzandığımız şampiyonluk hepimizi mutlu etti. Bu başarıda en büyük pay sporcularımızındır. Takımımızı çalıştıran Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet Erdur’un özverili ve disiplinli çalışması, maçlar boyunca kenardaki başarılı yönetimiyle de bu şampiyonlukta çok önemli katkısı olmuştur. Ben gerek sporcularımızı ve gerekse de şampiyonlukta pay sahibi olan öğretmen ve idarecilerimizi kutluyorum’’ dedi.
Önce Cumhuriyet Bayramı, son olarak da Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çukurova Liselerarası Voleybol Turnuvası’nda şampiyonluğu kimseye bırakmayan Adana Kız Lisesi, kupalara ambargo koydu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çukurova Liselerarası Voleybol Turnuvası’nda zevkli ve çekişmeli geçen final maçını kazanarak şampiyonluğa uzanan Adana Kız Lisesi’ne kupasını Çukurova Kaymakamı Osman Sarı verdi.

Kupa töreninin ardından bir açıklama yapan Adana Kız Lisesi Müdürü Yıldız Akman, öğrencilerinin eğitimin yanı sıra sporda da büyük başarılara imza atmasından mutlu olduğunu belirterek, ‘’Sporcularımız bizi başarılara alıştırdı. Hepsini alınlarından öpüyorum. Aynı ciddiyet ve çalışma ile daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum’’ dedi.

Akman, ‘’Hiçbir başarı tesadüf değil. Bu başarının altında yoğun bir çalışma, emek ve ter var. Eğitim ve sporun bir arada yürütülebileceğinin önemli bir göstergesi, üst üste kazanılan şampiyonluklardır. Okulumuz sporcuları derslerindeki başarılarını sporda da göstermesini bildi. Disiplinli bir çalışmanın ardından ikinci kez uzandığımız şampiyonluk hepimizi mutlu etti. Bu başarıda en büyük pay sporcularımızındır. Takımımızı çalıştıran Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet Erdur’un özverili ve disiplinli çalışması, maçlar boyunca kenardaki başarılı yönetimiyle de bu şampiyonlukta çok önemli katkısı olmuştur. Ben gerek sporcularımızı ve gerekse de şampiyonlukta pay sahibi olan öğretmen ve idarecilerimizi kutluyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.