KLİMA AÇMAYANA KÖTÜ HABER!

GÜNDEM 22.06.2019 - 16:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2056+ kez okundu.
 

KLİMA AÇMAYANA KÖTÜ HABER!

Gazetemizin gündeme taşıdığı, bunaltıcı havaya rağmen klimalarını çalıştırmayan toplu taşıma araçlarıyla ilgili en yetkili ağızdan yaptırım sözü geldi. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, şikayetlerin incelenip gerekli cezai müeyyide uygulanacağı sözü verdi.
    ŞİKAYETLER ARTTI YAPTIRIM GELİYOR Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, yasal zorunluluk olmasına rağmen klima açmayan toplu taşıma sürücüleri hakkında gereken yaptırımların uygulanacağını bildirdi. Sözütek, klima açmayan toplu taşıma sürücüleriyle ilgili şikayetlerin arttığına dikkat çekti. Sözütek, vatandaşlardan bu tür durumlarda araçların plakalarını alarak Adana ESOB, bağlı olduğu kooperatif ve Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bildirmeleri uyarısında bulundu.    15 EKİME KADAR ÇALIŞTIRACAKLAR Özellikle sıcak havalarda yoğun olarak klima açmayan sürücülerle ilgili şikayetlerin arttığına işaret eden Sözütek, "Daha önce de bu konuda toplu taşıma esnafımızı defalarca uyarmıştık. Yaz uygulaması kapsamında toplu taşıma araçlarında, 15 Ekim 2019 tarihine kadar 07. 00 ile 19. 00 saatleri arasında klimaların aralıksız çalışır vaziyette olması gerekiyor. Biz hem SMS hem de basın açıklaması aracılığıyla toplu taşıma esnafımız ve vatandaşlarımıza konuyu sık sık duyuruyoruz. Buna rağmen şikayetlerin arkası kesilmiyor" dedi. Sözütek, vatandaşlardan gelen şikayet doğrultusunda yapılacak incelemenin ardından söz konusu toplu taşıma aracı sürücüsü hakkında gerekli yaptırımların uygulanacağını sözlerine ekledi.         
Gazetemizin gündeme taşıdığı, bunaltıcı havaya rağmen klimalarını çalıştırmayan toplu taşıma araçlarıyla ilgili en yetkili ağızdan yaptırım sözü geldi. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, şikayetlerin incelenip gerekli cezai müeyyide uygulanacağı sözü verdi.

 

 

ŞİKAYETLER ARTTI YAPTIRIM GELİYOR

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, yasal zorunluluk olmasına rağmen klima açmayan toplu taşıma sürücüleri hakkında gereken yaptırımların uygulanacağını bildirdi. Sözütek, klima açmayan toplu taşıma sürücüleriyle ilgili şikayetlerin arttığına dikkat çekti. Sözütek, vatandaşlardan bu tür durumlarda araçların plakalarını alarak Adana ESOB, bağlı olduğu kooperatif ve Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bildirmeleri uyarısında bulundu. 
 

15 EKİME KADAR ÇALIŞTIRACAKLAR

Özellikle sıcak havalarda yoğun olarak klima açmayan sürücülerle ilgili şikayetlerin arttığına işaret eden Sözütek, "Daha önce de bu konuda toplu taşıma esnafımızı defalarca uyarmıştık. Yaz uygulaması kapsamında toplu taşıma araçlarında, 15 Ekim 2019 tarihine kadar 07. 00 ile 19. 00 saatleri arasında klimaların aralıksız çalışır vaziyette olması gerekiyor. Biz hem SMS hem de basın açıklaması aracılığıyla toplu taşıma esnafımız ve vatandaşlarımıza konuyu sık sık duyuruyoruz. Buna rağmen şikayetlerin arkası kesilmiyor" dedi.

Sözütek, vatandaşlardan gelen şikayet doğrultusunda yapılacak incelemenin ardından söz konusu toplu taşıma aracı sürücüsü hakkında gerekli yaptırımların uygulanacağını sözlerine ekledi. 

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.