Koleksiyon’a Türkiye Tasarım Haftası’ndan 4 ödül birden

11.11.2017 - 07:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1000+ kez okundu.
 

Koleksiyon’a Türkiye Tasarım Haftası’ndan 4 ödül birden

      “Self-Organised Workplace / Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı” teması altında sunulan Koleksiyon’un yeni tasarımları, Türkiye Tasarım Haftası 2017 etkinliğinden 4 ödülle döndü. Koleksiyon tasarımları ‘İyi Tasarım Ödülü’ ve ‘Üstün Tasarım Ödülü’ kategorilerinden toplam 4 ödülü kazandı.   TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) ve Ekonomi Bakanlığı 8-12 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında ‘Türkiye Tasarım Haftası 2017’ etkinliğinin ikincisini düzenledi.   “Self-Organised Workplace / Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı” teması altında sunulan Koleksiyon tasarımları, Türkiye Tasarım Haftası 2017 etkinliğinden ‘İyi Tasarım Ödülü’ ve ‘Üstün Tasarım Ödülü’ kategorilerinden toplam 4 ödül kazandı. Çalışma kültürünün zaman içinde alternatif mekânlara taşınarak yeni alışkanlıklar kazanmasıyla çalışma alanları ve ortak alanlardaki kullanıcı ihtiyaçlarına tasarımlarında yer veren Koleksiyon, yeni tasarımlarıyla ödüllendirildi. 8 tasarıma verilen Üstün Tasarım Ödülleri’nin 2’si Koleksiyon’un Koleksiyon’un en sevilen  oturma ve çalışma ünitelerinden Metrica tasarımı Boccaporto Üstün Tasarım Ödülü,  Studio Kairos tasarımı seramik saksı serisi Volver Üstün Tasarım Ödülü,  Studio Kairos tasarımı Poema İyi Tasarım Ödülü, Faruk Malhan tasarımı Elea İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, ETMK başkanı Sertaç Ersayın’ın elinden ödülleri Koleksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Malhan aldı. Deneyimlerle değer kazanan ve kişiselleşen yaşam alanları için tasarımlar sunan Koleksiyon, tasarımdan vazgeçmeyenlerin markası olma yolunda ödüllü çalışmalarını sürdürüyor.           Koleksiyon Hakkında; Mimar Faruk Malhan tarafından 1972 yılında Ankara’da kurulan Koleksiyon mobilyadan cam, porselen ve tekstil ürünlerine oldukça zengin bir ürün gamını tam 40 yılı aşkın süredir tüketicilerin beğeni ve hizmetine sunmaktadır. Koleksiyon, 1988 yılından bugüne Tekirdağ’da 86 bin metrekarelik alanda kurulu kapasitesi ile ev ve ofis mobilyası üretimi yaparak İngiltere’den New York’a dünyanın 20’yi aşkın uluslararası noktasında faaliyet göstermektedir. Yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla, endüstri ürünlerinden çok, düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan Koleksiyon’un çalışma kültürü üzerine odaklanan yenilikçi konseptleri sayesinde Türkiye ve dünyada birçok büyük şirket ofislerinde Koleksiyon Mobilya ürünlerine yer vermektedir. Ev mobilyasındaki yeni yaşam alanı kurgusu ile de dikkat çeken Koleksiyon hakkında detaylı bilgiye www.koleksiyon.com.tr’den ulaşabilirsiniz.        

 

 

 

“Self-Organised Workplace / Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı” teması altında sunulan Koleksiyon’un yeni tasarımları, Türkiye Tasarım Haftası 2017 etkinliğinden 4 ödülle döndü.

Koleksiyon tasarımları ‘İyi Tasarım Ödülü’ ve ‘Üstün Tasarım Ödülü’ kategorilerinden toplam 4 ödülü kazandı.

 

TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) ve Ekonomi Bakanlığı 8-12 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında ‘Türkiye Tasarım Haftası 2017’ etkinliğinin ikincisini düzenledi.

 

“Self-Organised Workplace / Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı” teması altında sunulan Koleksiyon tasarımları, Türkiye Tasarım Haftası 2017 etkinliğinden ‘İyi Tasarım Ödülü’ ve ‘Üstün Tasarım Ödülü’ kategorilerinden toplam 4 ödül kazandı.

Çalışma kültürünün zaman içinde alternatif mekânlara taşınarak yeni alışkanlıklar kazanmasıyla çalışma alanları ve ortak alanlardaki kullanıcı ihtiyaçlarına tasarımlarında yer veren Koleksiyon, yeni tasarımlarıyla ödüllendirildi.

8 tasarıma verilen Üstün Tasarım Ödülleri’nin 2’si Koleksiyon’un

Koleksiyon’un en sevilen  oturma ve çalışma ünitelerinden Metrica tasarımı Boccaporto Üstün Tasarım Ödülü,  Studio Kairos tasarımı seramik saksı serisi Volver Üstün Tasarım Ödülü,  Studio Kairos tasarımı Poema İyi Tasarım Ödülü, Faruk Malhan tasarımı Elea İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, ETMK başkanı Sertaç Ersayın’ın elinden ödülleri Koleksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Malhan aldı.

Deneyimlerle değer kazanan ve kişiselleşen yaşam alanları için tasarımlar sunan Koleksiyon, tasarımdan vazgeçmeyenlerin markası olma yolunda ödüllü çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

 

 

Koleksiyon Hakkında;

Mimar Faruk Malhan tarafından 1972 yılında Ankara’da kurulan Koleksiyon mobilyadan cam, porselen ve tekstil ürünlerine oldukça zengin bir ürün gamını tam 40 yılı aşkın süredir tüketicilerin beğeni ve hizmetine sunmaktadır. Koleksiyon, 1988 yılından bugüne Tekirdağ’da 86 bin metrekarelik alanda kurulu kapasitesi ile ev ve ofis mobilyası üretimi yaparak İngiltere’den New York’a dünyanın 20’yi aşkın uluslararası noktasında faaliyet göstermektedir. Yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla, endüstri ürünlerinden çok, düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan Koleksiyon’un çalışma kültürü üzerine odaklanan yenilikçi konseptleri sayesinde Türkiye ve dünyada birçok büyük şirket ofislerinde Koleksiyon Mobilya ürünlerine yer vermektedir. Ev mobilyasındaki yeni yaşam alanı kurgusu ile de dikkat çeken Koleksiyon hakkında detaylı bilgiye www.koleksiyon.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.