KONUT ALMAK İSTİYORSANIZ BU FUARI KAÇIRMAYIN!

EKONOMİ 27.11.2018 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2362+ kez okundu.
 

KONUT ALMAK İSTİYORSANIZ BU FUARI KAÇIRMAYIN!

  ZİYA İPEK / EGEMEN  Adana’da Elka Fuarcılık tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen ve konusunda Anadolu'nun ilk organizasyonu Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım Cuma günü başlıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) ve Elka Fuarcılık güçbirliği ile gerçekleşecek fuara AYAMDER’e üye 40 farklı inşaat ve mimarlık firmasının yanı sıra Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği, Çukurova Genç Mühendis ve Mimarlar Derneği, Çukurova, Sarıçam, Seyhan ve Yüreğir Belediyeleri de katılıyor.  Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, gayrimenkul sektörünün buluştuğu fuarda, özel fiyatlar ve kişinin tercihine göre ödeme seçeneklerinin yer alacağını söyledi. Ekonomideki dalgalanmalar sebebiyle zorlaşan piyasa koşullarının ve yaşanan sıkıntıların güç birliğiyle aşılabileceğini anlatan Yamaç, “Büyük bir güç birliği ve muhteşem bir projeyle sektöre ve alıcılara ele geçmez bir ticari platform hazırladık. Tüm sektöre, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.  AYAMDER Başkanı Nadir Vurankaya ise, “Ülkemiz bu yıl içerisinde büyük bir ekonomik  sıkıntı yaşadı. Birlikte bu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Döviz bazlı artışlar sebebiyle birçok firmamız büyük sıkıntılar yaşarken konut satışında daralmalar yaşandı” dedi. Maliyet artışlarını konut fiyatlarına yansıtmamak için firmaların kampanyalarda büyük fedakarlık yaptığına dikkat çeken Vurankaya, şöyle konuştu: “İnşaat sektörünü canlandırabilmek için gerçekleştirilen fuarda vatandaşlarımızın kazancı için çeşitli kampanyalar düzenlenecektir. Firmalarımızın projelerini sergileyeceği fuarda yaklaşık yüzde 20’ye varan indirimler ve çeşitli ödeme kolaylıkları ve çok yönlü kampanyalar olacaktır. Fuarın inşaat sektöründe yeni bir sinerji oluşturmasını bekliyoruz.” Mimar-Müteahhit Tamer Gülcan da “Bu gemi yüzerse yüzeriz, batarsa batarız” dedi. Gülcan, fuarın; sektörü içinde bulunduğu durumdaki psikolojiden kurtaracağına inandığını söyledi. Gülcan, “Krizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanıyorum” dedi.  AYAMDER Genel Sekreteri Zafer Okçuoğlu ise Adana’da 30 yıl öncesine göre, geniş olan dairelerin metrekare alanlarının gittikçe daraldığını söyledi. Okçuoğlu, inşaat malzemelerine 1.46 oranında zamlar yapıldığına dikkat çekerek buna rağmen konut fiyatlarının uygun olduğunu sözlerine ekledi.  Adana HiltonSa'daki fuar, 30 Kasım Cuma gününden 2 Aralık Pazartesi gününe kadar sürecek. Fuar, saat 10.00-20.00 arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.

 

ZİYA İPEK / EGEMEN 
Adana’da Elka Fuarcılık tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen ve konusunda Anadolu'nun ilk organizasyonu Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım Cuma günü başlıyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) ve Elka Fuarcılık güçbirliği ile gerçekleşecek fuara AYAMDER’e üye 40 farklı inşaat ve mimarlık firmasının yanı sıra Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği, Çukurova Genç Mühendis ve Mimarlar Derneği, Çukurova, Sarıçam, Seyhan ve Yüreğir Belediyeleri de katılıyor. 
Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, gayrimenkul sektörünün buluştuğu fuarda, özel fiyatlar ve kişinin tercihine göre ödeme seçeneklerinin yer alacağını söyledi. Ekonomideki dalgalanmalar sebebiyle zorlaşan piyasa koşullarının ve yaşanan sıkıntıların güç birliğiyle aşılabileceğini anlatan Yamaç, “Büyük bir güç birliği ve muhteşem bir projeyle sektöre ve alıcılara ele geçmez bir ticari platform hazırladık. Tüm sektöre, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu. 
AYAMDER Başkanı Nadir Vurankaya ise, “Ülkemiz bu yıl içerisinde büyük bir ekonomik  sıkıntı yaşadı. Birlikte bu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Döviz bazlı artışlar sebebiyle birçok firmamız büyük sıkıntılar yaşarken konut satışında daralmalar yaşandı” dedi. Maliyet artışlarını konut fiyatlarına yansıtmamak için firmaların kampanyalarda büyük fedakarlık yaptığına dikkat çeken Vurankaya, şöyle konuştu: “İnşaat sektörünü canlandırabilmek için gerçekleştirilen fuarda vatandaşlarımızın kazancı için çeşitli kampanyalar düzenlenecektir. Firmalarımızın projelerini sergileyeceği fuarda yaklaşık yüzde 20’ye varan indirimler ve çeşitli ödeme kolaylıkları ve çok yönlü kampanyalar olacaktır. Fuarın inşaat sektöründe yeni bir sinerji oluşturmasını bekliyoruz.”
Mimar-Müteahhit Tamer Gülcan da “Bu gemi yüzerse yüzeriz, batarsa batarız” dedi. Gülcan, fuarın; sektörü içinde bulunduğu durumdaki psikolojiden kurtaracağına inandığını söyledi. Gülcan, “Krizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanıyorum” dedi. 
AYAMDER Genel Sekreteri Zafer Okçuoğlu ise Adana’da 30 yıl öncesine göre, geniş olan dairelerin metrekare alanlarının gittikçe daraldığını söyledi. Okçuoğlu, inşaat malzemelerine 1.46 oranında zamlar yapıldığına dikkat çekerek buna rağmen konut fiyatlarının uygun olduğunu sözlerine ekledi. 
Adana HiltonSa'daki fuar, 30 Kasım Cuma gününden 2 Aralık Pazartesi gününe kadar sürecek. Fuar, saat 10.00-20.00 arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.