Korkulan senaryo gerçek oldu

DÜNYA 11.03.2020 - 11:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1240+ kez okundu.
 

Korkulan senaryo gerçek oldu

Yeni koronavirüs salgını küresel olarak yayılmaya hız kesmeden devam ediyor.İtalya ülke genelinde karantina ilan ederken ve dünya çapında acil durum önlemleri artmaya devam ediyor.İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aldıkları önlemleri bütün ülke genelinde uygulayacaklarını ve ülkede serbest dolaşımı zorunlu haller dışında sınırlandırdıklarını belirterek, "Bütün ülkeyi kırmızı bölge ilan ediyoruz." dedi.Covid-19 olarak da bilinen virüs salgını nedeniyle dünya genelinde 113 binin üzerinde insan enfekte oldu. 4 binin üzerinde insan salgın nedeniyle hayatını kaybetti. Kaos yaşayan İtalya'da hayati önem taşıyan tıbbi malzemelerin de yağmalandığı bildirildi.      

Yeni koronavirüs salgını küresel olarak yayılmaya hız kesmeden devam ediyor.İtalya ülke genelinde karantina ilan ederken ve dünya çapında acil durum önlemleri artmaya devam ediyor.İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aldıkları önlemleri bütün ülke genelinde uygulayacaklarını ve ülkede serbest dolaşımı zorunlu haller dışında sınırlandırdıklarını belirterek, "Bütün ülkeyi kırmızı bölge ilan ediyoruz." dedi.Covid-19 olarak da bilinen virüs salgını nedeniyle dünya genelinde 113 binin üzerinde insan enfekte oldu. 4 binin üzerinde insan salgın nedeniyle hayatını kaybetti.

Kaos yaşayan İtalya'da hayati önem taşıyan tıbbi malzemelerin de yağmalandığı bildirildi.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.