Köy Durağı Doğal Yöresel Ürünler Mağazası Açıldı

KÜLTÜR-SANAT 01.05.2018 - 11:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1570+ kez okundu.
 

Köy Durağı Doğal Yöresel Ürünler Mağazası Açıldı

  ADANA- Doğal Yöresel Ürünler Çukurova’da  yeni hizmete açılan Köy Durağı mağaza’sında satışa sunuldu. Mağazada çeşitli illerden gelen onlarca ürün yer alıyor. Türkiye’nin en hijyen, en değerli, en güzel bitkisel ve hayvansal ürünlerinin bir araya getirildiği  mağazanın açılışı sade bir törenle hizmete girdi. Adana’nı tanınmış yerel sanatçısı ali Turaç’ında hazır bulunduğu mağazanın açılışın kurdelesini Nurcihan Tar, ‘Hayırlı olsun’ dilekleriyle gerçekleştirdi. Mağaza sahibi Merve Açılan, tüm yörelerin en iyileri ve en meşhur ürünlerini vatandaşın ayağına getirdiklerini söyledi.  Kaliteli ürünleri güvenle tüketmenin herkesin hakkı olduğunu vurgulayan Merve Açılan,  mağazayla Anadolu’nun yöresel lezzetlerini Adanalılara ulaştırmayı hedeflediklerini kaydetti. Sanatçı Ali Turaç’da açılan her iş yerinin bir ekmek kapısı olduğunu vurgulayarak ekonominin bütün dünyada durgunluğa girdiği bir dönemde böyle iş yerlerinin açılmasının önemine değinerek tebrik etti.  

 

ADANA- Doğal Yöresel Ürünler Çukurova’da  yeni hizmete açılan Köy Durağı mağaza’sında satışa sunuldu. Mağazada çeşitli illerden gelen onlarca ürün yer alıyor. Türkiye’nin en hijyen, en değerli, en güzel bitkisel ve hayvansal ürünlerinin bir araya getirildiği  mağazanın açılışı sade bir törenle hizmete girdi. Adana’nı tanınmış yerel sanatçısı ali Turaç’ında hazır bulunduğu mağazanın açılışın kurdelesini Nurcihan Tar, ‘Hayırlı olsun’ dilekleriyle gerçekleştirdi.

Mağaza sahibi Merve Açılan, tüm yörelerin en iyileri ve en meşhur ürünlerini vatandaşın ayağına getirdiklerini söyledi.  Kaliteli ürünleri güvenle tüketmenin herkesin hakkı olduğunu vurgulayan Merve Açılan,  mağazayla Anadolu’nun yöresel lezzetlerini Adanalılara ulaştırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Sanatçı Ali Turaç’da açılan her iş yerinin bir ekmek kapısı olduğunu vurgulayarak ekonominin bütün dünyada durgunluğa girdiği bir dönemde böyle iş yerlerinin açılmasının önemine değinerek tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.