KOZAN’A GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ GELİYOR!

EKONOMİ 14.03.2018 - 14:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2008+ kez okundu.
 

KOZAN’A GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ GELİYOR!

Enerji ihtiyacının her geçen gün arttığı ülkemizde güneşten yeterince faydalanmak isteyenler Güneş Enerji Santralleri oluşturmak için kolları sıvadı.  Adana’nın Kozan ilçesinde Kemer ve Kızıllar mahallelerinde Güneş Enerji Santralleri oluşturulması için çalışma başlatıldı.Büyükşehir Belediye Meclisi, Kozan ilçesinden gelen bu planlara ait teklifleri onayladı.  Bu arada, merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa mahallesi sınırları içinde kalan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje revizyonuna ait komisyon raporu yeniden görüşülecek. Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Oktay Karakuş, revizyonu belediyeye ait arsaları borç karşılığında Sosyal Güvenlik Kurumu’na vermek için çalışma yaptıkları söyledi.

Enerji ihtiyacının her geçen gün arttığı ülkemizde güneşten yeterince faydalanmak isteyenler Güneş Enerji Santralleri oluşturmak için kolları sıvadı. 

Adana’nın Kozan ilçesinde Kemer ve Kızıllar mahallelerinde Güneş Enerji Santralleri oluşturulması için çalışma başlatıldı.Büyükşehir Belediye Meclisi, Kozan ilçesinden gelen bu planlara ait teklifleri onayladı. 
Bu arada, merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa mahallesi sınırları içinde kalan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje revizyonuna ait komisyon raporu yeniden görüşülecek. Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Oktay Karakuş, revizyonu belediyeye ait arsaları borç karşılığında Sosyal Güvenlik Kurumu’na vermek için çalışma yaptıkları söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.