KOZAN BELEDİYESİ PARK YENİLEME ÇALIŞMASI

GÜNDEM 07.09.2020 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1429+ kez okundu.
 

KOZAN BELEDİYESİ PARK YENİLEME ÇALIŞMASI

 Kozan Belediyesi, Türkeli Mahallesi Palmiye Caddesi üzerinde bulunan Feyyaz Güralp Camii yanında bulunan parkı genişleterek yenileme çalışması başlattı. Kozan Belediyesi, vatandaşların keyifli ve huzurlu vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanları parklarda düzenleme ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Türkeli Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 1000 metre kare alana sahip Feyyaz Güralp Camii yanında bulunan park 2600 metre kare daha genişleterek toplamda 3600 metre kare alanda düzenleme ve yenileme yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, alana mevcut çalışmanın dışında bir uygulama yapılarak toplu bitki dikimleri yapılıyor. Serada üretimi yapılan bitkilerden 690 adet gül, 600 adet lavanta, 500 adet biberiye, 250 adet bodrum papatyası ve oya ağaçlarından oluşan ağaçlandırma ve bitki dikimi yapılıyor. Ayrıca alanda Çocuk oyun grubu, fitness aletleri, banklar, kamelya yapımı gerçekleştirecek. ÖZGAN, “TEMELDEN ELE ALMAK SURETİ İLE YENİLİYORUZ” Atıl halde bulunan parkın genişletilerek yenilendiğini kaydeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Yeni yeşil alan projelerimizin yanı sıra mevcut parklarımızı da bakım ve onarımın yanı sıra bir kısmını da temelden ele almak sureti ile yeniliyoruz" dedi. Başkan Özgan, “Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını bekliyoruz. Çünkü bu eserler kendilerinin yaşam alanları” dedi. SİL BAŞTAN YENİDEN YAPILIYOR Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri Belediye Başkanı Kazım Özgan ve ekipleri sağ olsunlar parkımızı sil baştan yeniden yapıyorlar. Ayrıca çöplük olarak kullanılan geniş bir alanda parka ilave edilmesinden dolayı da ayrıca teşekkür ederiz. Parkın yapımı ile birlikte inşallah mahallemiz güzel bir sosyal tesise kavuşmuş olacak dilediler.

 Kozan Belediyesi, Türkeli Mahallesi Palmiye Caddesi üzerinde bulunan Feyyaz Güralp Camii yanında bulunan parkı genişleterek yenileme çalışması başlattı.

Kozan Belediyesi, vatandaşların keyifli ve huzurlu vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanları parklarda düzenleme ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Türkeli Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 1000 metre kare alana sahip Feyyaz Güralp Camii yanında bulunan park 2600 metre kare daha genişleterek toplamda 3600 metre kare alanda düzenleme ve yenileme yapılıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, alana mevcut çalışmanın dışında bir uygulama yapılarak toplu bitki dikimleri yapılıyor. Serada üretimi yapılan bitkilerden 690 adet gül, 600 adet lavanta, 500 adet biberiye, 250 adet bodrum papatyası ve oya ağaçlarından oluşan ağaçlandırma ve bitki dikimi yapılıyor. Ayrıca alanda Çocuk oyun grubu, fitness aletleri, banklar, kamelya yapımı gerçekleştirecek.

ÖZGAN, “TEMELDEN ELE ALMAK SURETİ İLE YENİLİYORUZ”

Atıl halde bulunan parkın genişletilerek yenilendiğini kaydeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Yeni yeşil alan projelerimizin yanı sıra mevcut parklarımızı da bakım ve onarımın yanı sıra bir kısmını da temelden ele almak sureti ile yeniliyoruz" dedi. Başkan Özgan, “Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını bekliyoruz. Çünkü bu eserler kendilerinin yaşam alanları” dedi.

SİL BAŞTAN YENİDEN YAPILIYOR

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri Belediye Başkanı Kazım Özgan ve ekipleri sağ olsunlar parkımızı sil baştan yeniden yapıyorlar. Ayrıca çöplük olarak kullanılan geniş bir alanda parka ilave edilmesinden dolayı da ayrıca teşekkür ederiz. Parkın yapımı ile birlikte inşallah mahallemiz güzel bir sosyal tesise kavuşmuş olacak dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.