Kozan Belediyesinden Parklarda bakım onarım ve yenileme çalışması

GÜNDEM 14.09.2020 - 15:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1865+ kez okundu.
 

Kozan Belediyesinden Parklarda bakım onarım ve yenileme çalışması

Kozan Belediyesi parklarda, bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarının yanısıra yenileme çalışmalarına da devam ediyor. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi. Başkan Özgan, “Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde bulunan parkların bir kısmının yenilemesiyle ilgili çalışma başlattık. Bu kapsamda Gazi Mahallemizde bulunan ve atıl durumda olan parkımızda yenileme çalışması başlatarak parkımızı oyun grupları, çevre düzenlemesi Şantiye ve Park ve Bahçeler ekiplerimiz tarafından yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” Dedi. Merkez ve Kırsal mahallelerimize daha iyi hizmet edebilmek için mevcut imkanlarımızı zorlayarak hizmetin en güzelini yapma gayretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Özgan, “Feyyaz Güralp Camii yanında bulunan parkımızda da genişletilerek komple yenileme çalışmasında sona gelindi. Bu çalışmalar kapsamında ilçemizdeki Çanaklı Mahallemizde Şeyh Edebali Sokak üzerinde bulunan parkımız içinde proje çalışması sonrasında yenileme çalışması başlatacağız." dedi. Gazi Mahallesi Muhtarı Osman Kuş, “Atıl durumda olan parkımızın yenileme çalışmasından dolayı belediye başkanımız Sayın Kazım Özgan ve ekiplerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kozan Belediyesi parklarda, bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarının yanısıra yenileme çalışmalarına da devam ediyor.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Başkan Özgan, “Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde bulunan parkların bir kısmının yenilemesiyle ilgili çalışma başlattık. Bu kapsamda Gazi Mahallemizde bulunan ve atıl durumda olan parkımızda yenileme çalışması başlatarak parkımızı oyun grupları, çevre düzenlemesi Şantiye ve Park ve Bahçeler ekiplerimiz tarafından yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” Dedi.

Merkez ve Kırsal mahallelerimize daha iyi hizmet edebilmek için mevcut imkanlarımızı zorlayarak hizmetin en güzelini yapma gayretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Özgan, “Feyyaz Güralp Camii yanında bulunan parkımızda da genişletilerek komple yenileme çalışmasında sona gelindi. Bu çalışmalar kapsamında ilçemizdeki Çanaklı Mahallemizde Şeyh Edebali Sokak üzerinde bulunan parkımız içinde proje çalışması sonrasında yenileme çalışması başlatacağız." dedi.

Gazi Mahallesi Muhtarı Osman Kuş, “Atıl durumda olan parkımızın yenileme çalışmasından dolayı belediye başkanımız Sayın Kazım Özgan ve ekiplerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.