Kozan'da Ekmek Büfelerine Zarar Verildi

GÜNDEM 19.10.2020 - 16:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1947+ kez okundu.
 

Kozan'da Ekmek Büfelerine Zarar Verildi

Kozan'da Ekmek Büfelerine Zarar Verildi Kozan Belediyesi ekmek büfelerine kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce saldırıya uğradı.  Taş mahallesinde bulunan ekmek büfesi ile Cumhuriyet Mahallesi Stadyum yanında bulunan ekmek büfelerine, gece geç saatlerde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tahrip edildi.  Sabah saatinde görevine gelen büfe görevlisi büfenin durumunu yetkililere bildirdi. Daha öncede zarar verilen büfeler ile ilgili Emniyet müdürlüğüne suç duyurusunda bulunuldu.

Kozan'da Ekmek Büfelerine Zarar Verildi

Kozan Belediyesi ekmek büfelerine kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce saldırıya uğradı. 

Taş mahallesinde bulunan ekmek büfesi ile Cumhuriyet Mahallesi Stadyum yanında bulunan ekmek büfelerine, gece geç saatlerde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tahrip edildi. 

Sabah saatinde görevine gelen büfe görevlisi büfenin durumunu yetkililere bildirdi.

Daha öncede zarar verilen büfeler ile ilgili Emniyet müdürlüğüne suç duyurusunda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.