KOZAN FIRINCILARDA YORULMAZ KAZANDI

GÜNDEM 11.01.2018 - 12:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2656+ kez okundu.
 

KOZAN FIRINCILARDA YORULMAZ KAZANDI

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Kozan Fırıncılar, Tatlıcılar, Pastacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listenin çekiştiği seçimli genel kurulda, kazanan Mevcut Başkan Muhammet Yorulmaz oldu. Yorulmaz 149 oy alırken, Başkan Adayı Cemalettin Dağlı 118 oyda kaldı.   Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını verilen teklifin kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılıklarını da Başkan Vekili, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Kozan Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Atlı yaptılar.   Bakanlık Temsilcileri Mihrican Kartopu, Merte Çelikel ve Alper Erkmen'in nezaretindeyapılan genel kurulda, Divan Başkanı Nihat Sözütek'in gündem gereği daveti üzerine salonda bulunanlar saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşımız okundu. Birlik ve Divan Başkanı Nihat Sözütek, bu arada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle salonda bulunan gazetecilerin gününü kutlayarak alkış aldı. Ayrıca, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı'nın ekmekte gramaj serberstliği ile tebrik mesajı da üyelere okundu.   Ardından, Kozan Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Zahide Azgın tarafından yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak ayrı ayrı oylamaya sunuldu, üyeler raporlar oybirliğiyle kabul ederek ibra etti. Yeni dönem çalışma raporu ve tahmini bütçe de okunup, oylamaya sunuldu, kabul edildi.   Ardından seçimlere geçildi. Kapalı zarf usulü yapılan oylamada, Muhammet Yorulmaz başkanlığındaki Mustafa Yıldız, Metin Erdemli, Soner Kavuklu, Kenan Gökdeniz, Şeref Aktaş ve Ahmet Gültekin'den oluşan yönetim kurulu ile Ahmet Akgedik, Adem Özel ve Enver Avcı'dan kurulu denetim kurulu seçime giren 267 üyeden 149'nun oyunu alarak 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.  Başkan Adayı Cemalettin Dağlı ise 118 oyda kalırken,bir oy da geçersiz sayıldı.

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Kozan Fırıncılar, Tatlıcılar, Pastacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listenin çekiştiği seçimli genel kurulda, kazanan Mevcut Başkan Muhammet Yorulmaz oldu. Yorulmaz 149 oy alırken, Başkan Adayı Cemalettin Dağlı 118 oyda kaldı.

 

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını verilen teklifin kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılıklarını da Başkan Vekili, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Kozan Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Atlı yaptılar.

 

Bakanlık Temsilcileri Mihrican Kartopu, Merte Çelikel ve Alper Erkmen'in nezaretindeyapılan genel kurulda, Divan Başkanı Nihat Sözütek'in gündem gereği daveti üzerine salonda bulunanlar saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşımız okundu. Birlik ve Divan Başkanı Nihat Sözütek, bu arada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle salonda bulunan gazetecilerin gününü kutlayarak alkış aldı. Ayrıca, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı'nın ekmekte gramaj serberstliği ile tebrik mesajı da üyelere okundu.

 

Ardından, Kozan Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Zahide Azgın tarafından yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak ayrı ayrı oylamaya sunuldu, üyeler raporlar oybirliğiyle kabul ederek ibra etti. Yeni dönem çalışma raporu ve tahmini bütçe de okunup, oylamaya sunuldu, kabul edildi.

 

Ardından seçimlere geçildi. Kapalı zarf usulü yapılan oylamada, Muhammet Yorulmaz başkanlığındaki Mustafa Yıldız, Metin Erdemli, Soner Kavuklu, Kenan Gökdeniz, Şeref Aktaş ve Ahmet Gültekin'den oluşan yönetim kurulu ile Ahmet Akgedik, Adem Özel ve Enver Avcı'dan kurulu denetim kurulu seçime giren 267 üyeden 149'nun oyunu alarak 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.  Başkan Adayı Cemalettin Dağlı ise 118 oyda kalırken,bir oy da geçersiz sayıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.