KURBAN BAYRAMINIZ OCTAVIA İLE ŞÖLEN OLSUN

GÜNDEM 14.07.2018 - 11:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2149+ kez okundu.
 

KURBAN BAYRAMINIZ OCTAVIA İLE ŞÖLEN OLSUN

      Şölen, Kurban Bayramı’nızı Octavia ile taçlandıracak. Octavia, gerçek çikolatası, yumuşacık fındık kreması ve muhteşem çıtır patlaklarıyla bayramınızı şölene çevirecek.   Türkiye’de dökme çikolata pazarının lideri Şölen, bayramların en çok sevilen ve tercih edilen çikolatalarının başında gelen Octavia ile Kurban Bayramı’nızı şölene çevirecek. Tamamen gerçek çikolatadan üretilen Octavia, yumuşacık fındık kreması ve nefis çıtır patlaklarıyla  bu bayramın da vazgeçilmez lezzeti olacak.   Fındıklı, sütlü, bitter ve Hindistan cevizi çeşitleriyle farklı damak tatlarına hitap eden Octavia, bayramda sevdiklerinizle paylaştığınız keyifli anlara eşlik edecek. Hem ikramlık hem de hediyelik kutu seçenekleriyle satışa sunulan Octavia, muhteşem tadı ve şık ambalajıyla bayram ikramlarınızın gözdesi olacak.        

 

 

 

Şölen, Kurban Bayramı’nızı Octavia ile taçlandıracak. Octavia, gerçek çikolatası, yumuşacık fındık kreması ve muhteşem çıtır patlaklarıyla bayramınızı şölene çevirecek.

 

Türkiye’de dökme çikolata pazarının lideri Şölen, bayramların en çok sevilen ve tercih edilen çikolatalarının başında gelen Octavia ile Kurban Bayramı’nızı şölene çevirecek. Tamamen gerçek çikolatadan üretilen Octavia, yumuşacık fındık kreması ve nefis çıtır patlaklarıyla  bu bayramın da vazgeçilmez lezzeti olacak.

 

Fındıklı, sütlü, bitter ve Hindistan cevizi çeşitleriyle farklı damak tatlarına hitap eden Octavia, bayramda sevdiklerinizle paylaştığınız keyifli anlara eşlik edecek. Hem ikramlık hem de hediyelik kutu seçenekleriyle satışa sunulan Octavia, muhteşem tadı ve şık ambalajıyla bayram ikramlarınızın gözdesi olacak.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.