Kurbanlıklar Ayhan’dan (!)

SİYASET 26.07.2018 - 14:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2551+ kez okundu.
 

Kurbanlıklar Ayhan’dan (!)

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili Ayhan Barut’un kurultay için imza veren delegeleri ikna için Van’a gittiği iddiaları parti kulislerine bomba gibi düştü.  ALAY KONUSU OLDU Barut’un Van’da ikna turuna çıktığı iddiaları, kentteki muhalif kanat ve partililer arasında “Kurbanlıklar Ayhan’dan” diye alay konusu oldu. Çünkü parti tabanında Ayhan Barut’un kurultay delegelerini ikna edeceğine dair kimsenin inancı yok!  Tİ’YE ALDILAR !!! Adana milletvekili Ayhan Barut’un ülkenin dört bir yanına kurbanlık gönderen bir şehir olma özelliği taşıyan Van’a gitmesi, yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle ti’ye alınan ve en çok konuşulan konu oldu.  CAYDIRMAK İÇİN…  CHP’de muhaliflerinin olağanüstü seçimli kurultay için topladığı imzaların yeter sayıya ulaştığını açıklamasıyla birlikte büyük bir hareketlilik başladı. Genel merkez ise imza veren ya da vermek isteyen delegeleri caydırmak için harekete geçti.  İL BAŞKANLARI FİYASKOSU Parti içinde müthiş bir pazarlığın başladığı, bir çok delege ya da delege ağalarına belediye başkanlığı, meclis üyeliği gibi sözler verildiği de iddialar arasında. İl başkanlarının Genel merkeze destek açıklaması da fiyasko olarak yorumlanıyor.  59 KİŞİDEN 28’İ DELEGE  Genel merkeze destek açıklaması yapan 59 il başkanından sadece 28’inin kurultay delegesi olduğu öğrenildi. CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay da destek verdi fakat kendisi kurultay delegesi değil.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili Ayhan Barut’un kurultay için imza veren delegeleri ikna için Van’a gittiği iddiaları parti kulislerine bomba gibi düştü. 
ALAY KONUSU OLDU
Barut’un Van’da ikna turuna çıktığı iddiaları, kentteki muhalif kanat ve partililer arasında “Kurbanlıklar Ayhan’dan” diye alay konusu oldu. Çünkü parti tabanında Ayhan Barut’un kurultay delegelerini ikna edeceğine dair kimsenin inancı yok! 
Tİ’YE ALDILAR !!!
Adana milletvekili Ayhan Barut’un ülkenin dört bir yanına kurbanlık gönderen bir şehir olma özelliği taşıyan Van’a gitmesi, yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle ti’ye alınan ve en çok konuşulan konu oldu. 
CAYDIRMAK İÇİN… 
CHP’de muhaliflerinin olağanüstü seçimli kurultay için topladığı imzaların yeter sayıya ulaştığını açıklamasıyla birlikte büyük bir hareketlilik başladı. Genel merkez ise imza veren ya da vermek isteyen delegeleri caydırmak için harekete geçti. 
İL BAŞKANLARI FİYASKOSU
Parti içinde müthiş bir pazarlığın başladığı, bir çok delege ya da delege ağalarına belediye başkanlığı, meclis üyeliği gibi sözler verildiği de iddialar arasında. İl başkanlarının Genel merkeze destek açıklaması da fiyasko olarak yorumlanıyor. 
59 KİŞİDEN 28’İ DELEGE 

Genel merkeze destek açıklaması yapan 59 il başkanından sadece 28’inin kurultay delegesi olduğu öğrenildi. CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay da destek verdi fakat kendisi kurultay delegesi değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.