Kuru ciltler için nemlendirici, koruyucu ve besleyici bakım kremi.

28.09.2018 - 11:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1389+ kez okundu.
 

Kuru ciltler için nemlendirici, koruyucu ve besleyici bakım kremi.

Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen Atoderm Cream, formülünde yer alan içerikler sayesinde cilt kuruluğunu ortadan kaldırıyor ve kuruluk nedeniyle ciltte oluşan rahatsızlık hissini gideriyor. Özellikle sonbahar ve kış aylarında cildimizde kuruluk hissinin ortaya çıkma nedenlerinin başında cildin yetersiz nemlendirilmesi geliyor. Bu gibi durumlarda cildin tek ihtiyacı, cildi derinlemesine nemlendiren, besleyici ve koruyucu Atoderm Cream oluyor. Atoderm Cream, içeriğindeki besleyici & yeniden yapılandırıcı bileşenleri ve Skin ProtectTM kompleksi sayesinde cildin yatıştırılmasına ve cildin nem tutma kapasitesini artırmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda cildi dış etkenlere karşı koruyan Atoderm Cream, formülündeki gliserin ve vazelin sayesinde soğuk havaların yıpratıcı etkisine karşı koruyucu bir etki sunuyor. Kimler için: Kuru ciltlerin kullanımına uygundur. Kullanım şekli: Atoderm Shower Gel veya Atoderm Shower Oil ile temizlenmiş cilde, günde 1 veya 2 kez uygulanabilir. Yüz ve vücut kullanımına uygundur. Ürün miktarı: 200ml, 500ml Özel fiyat 200ml: 24,50  ₺ 500ml: 59,50₺

Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen Atoderm Cream, formülünde yer alan içerikler sayesinde cilt kuruluğunu ortadan kaldırıyor ve kuruluk nedeniyle ciltte oluşan rahatsızlık hissini gideriyor.

Özellikle sonbahar ve kış aylarında cildimizde kuruluk hissinin ortaya çıkma nedenlerinin başında cildin yetersiz nemlendirilmesi geliyor. Bu gibi durumlarda cildin tek ihtiyacı, cildi derinlemesine nemlendiren, besleyici ve koruyucu Atoderm Cream oluyor.

Atoderm Cream, içeriğindeki besleyici & yeniden yapılandırıcı bileşenleri ve Skin ProtectTM kompleksi sayesinde cildin yatıştırılmasına ve cildin nem tutma kapasitesini artırmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda cildi dış etkenlere karşı koruyan Atoderm Cream, formülündeki gliserin ve vazelin sayesinde soğuk havaların yıpratıcı etkisine karşı koruyucu bir etki sunuyor.

Kimler için: Kuru ciltlerin kullanımına uygundur.

Kullanım şekli: Atoderm Shower Gel veya Atoderm Shower Oil ile temizlenmiş cilde, günde 1 veya 2 kez uygulanabilir. Yüz ve vücut kullanımına uygundur.

Ürün miktarı: 200ml, 500ml

Özel fiyat 200ml: 24,50  ₺
500ml: 59,50₺

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.