KYK Çalışanları Tepkili.

GÜNDEM 20.11.2019 - 13:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1278+ kez okundu.
 

KYK Çalışanları Tepkili.

        ADANA- Kredi Yurtlar Kurumu'ndaki (KYK) personel taşıma işinin iptal edilmesi tepkilere yol açtı. Yazılı bir açıklama yapan Adana büro memur-sen şubesi Başkanı Mehmet Tanrıöver, "Bu hizmet hangi akılla iptal edildi" diye tepkisini dile getirdi. Başkan Tanrıöver, İzmir'de Bursa'da Ankara ve Konya'da personel taşıma ihaleleri yapılırkenAdana'da bu ihalenin yapılmaması "Adana üvey evlat" muamelesi gördüğünü izlenimini ortaya koyduğunu ifade etti. Tanrıöver,açıklamasında şunları kaydetti:    "ÖNLEM ALINMALI"   "Kamu çalışanlarının yıllardan beri taşımasını yapan Kredi Yurtlar Kurumu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi ile birlikte üvey evlat muamelesi görmeye başladı. Yapılanma hususunda birçok sıkıntıları olan Kredi Yurtlar Kurumu personelinin gelinen bu noktada servislerinin de iptal edilmiş olması artık tuzunda koktuğunun bir belirtisi olarak ortaya çıkmaktadır. Bu hususta Gençlik ve Spor Bakanlığının mutlaka bir önlem alması ve taşıma ihalesinin bir an önce yapılması gerektiğini düşünmekteyiz. 1994 yılından bu yana birçok kriz olmasına rağmen Kredi Yurtlar Kurumu personeli servisleri personel taşıma işi ihalesini gerçekleştirmiş ve bu hususta memurların haklarını artık bu saatten sonra sayın Bakanlığın bir an önce personel taşıma ihalesini yapması gerekmektedir” dedi. Adana'nın üvey evlat muamelesi statüsünden çıkarılmasını belirten Büro Memur-sen Şube Başkanı Tanrıöver bu hususta gerekirse eylem kararı alarak kamu çalışanı arkadaşların yanında olacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

ADANA- Kredi Yurtlar Kurumu'ndaki (KYK) personel taşıma işinin iptal edilmesi tepkilere yol açtı. Yazılı bir açıklama yapan Adana büro memur-sen şubesi Başkanı Mehmet Tanrıöver, "Bu hizmet hangi akılla iptal edildi" diye tepkisini dile getirdi. Başkan Tanrıöver, İzmir'de Bursa'da Ankara ve Konya'da personel taşıma ihaleleri yapılırkenAdana'da bu ihalenin yapılmaması "Adana üvey evlat" muamelesi gördüğünü izlenimini ortaya koyduğunu ifade etti. Tanrıöver,açıklamasında şunları kaydetti:

 

 "ÖNLEM ALINMALI"

 

"Kamu çalışanlarının yıllardan beri taşımasını yapan Kredi Yurtlar Kurumu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi ile birlikte üvey evlat muamelesi görmeye başladı. Yapılanma hususunda birçok sıkıntıları olan Kredi Yurtlar Kurumu personelinin gelinen bu noktada servislerinin de iptal edilmiş olması artık tuzunda koktuğunun bir belirtisi olarak ortaya çıkmaktadır. Bu hususta Gençlik ve Spor Bakanlığının mutlaka bir önlem alması ve taşıma ihalesinin bir an önce yapılması gerektiğini düşünmekteyiz. 1994 yılından bu yana birçok kriz olmasına rağmen Kredi Yurtlar Kurumu personeli servisleri personel taşıma işi ihalesini gerçekleştirmiş ve bu hususta memurların haklarını artık bu saatten sonra sayın Bakanlığın bir an önce personel taşıma ihalesini yapması gerekmektedir” dedi.

Adana'nın üvey evlat muamelesi statüsünden çıkarılmasını belirten Büro Memur-sen Şube Başkanı Tanrıöver bu hususta gerekirse eylem kararı alarak kamu çalışanı arkadaşların yanında olacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.