Lezzetin yeni adresi Kalamış Balık

GÜNDEM 10.01.2018 - 12:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2635+ kez okundu.
 

Lezzetin yeni adresi Kalamış Balık

    ADANA/Adanalıların vazgeçilmez lezzet durağı Kazancılar etteki iddiasını, deniz ürünleriyle taçlandırdı. Adanalılara sakin, huzurlu ve kaliteli bir ortamda, leziz balık menülerini tatma imkanına kavuşturan Kalamış Balık Restaurant hizmete açıldı. Konuklarını enfes deniz ürünleri ve dünya mutfağının en seçkin lezzetleriyle ağırlayan Kalamış Balık Restaurant, öğle ve akşam yemekleri için vazgeçilmez bir mekan olduğu kadar, özel günler ve iş yemekleri için de ideal konumda. Mesut Gökmen işletmeciliğinde Süleyman Demirel Bulvarı’nda Seyhan Baraj Gölünün eşsiz manzarası eşliğinde Adanalıları ağırlayan Kalamış Balık Restaurant, kalite, uygun fiyat, müşteri memnuniyetinin yanı sıra zengin menüsüyle farklı lezzetleri bir arada sunuyor. Kendilerine has tarifler ve özel pişirme teknikleri ile mevsime uygun balık çeşitlerini farklı mezelerle zenginleştiren Kalamış Balık Restaurant özel sunumu ile hem damağa hem de göze hitap ediyor. Menüde, mevsimin en taze deniz ürünleri ve balık çeşitlerinin yanı sıra, deniz mahsullerinden hazırlanan soğuk mezeler, Ege otlarından hazırlanan iştah açıcılar, ara sıcaklar, sıcak ve soğuk ikram edilen tatlı seçenekleriyle beraber özel şov ile sunumu yapılan katmer de yer alıyor.   SÜT ÜRÜNLERİYLE PİŞİRİLEN DENİZ MAHSULÜ LEZZETLERİ VAR Kalamış Balık Restaurant işletmecisi Mesut Gökmen, kebabın başkenti Adana’da etteki başarısını kanıtlayan Kazancılar’ın, Kalamış Balık Restaurant ile iddiasını deniz ürünlerinde de sürdürdüğünü ifade etti. Gökmen, menülerinde süt ürünleriyle pişirilen balık çeşitlerinin de olduğunu söyledi. Gökmen, spesiyaller arasında bulunan ‘yoğurtlu balık çökertme’, ’kaşarlı balık beğendi’, ‘sütte balık’ ve ‘krema soslu balık buğulama’ lezzetlerinin konuklar tarafından çok ilgi gördüğünü dile getirdi. Her balık türünün farklı pişirme teknikleriyle konuklara servis edildiğini belirten Gökmen, “Güzel ve lezzetli balık kısık ateşte yapılarak elde edilir” dedi. Kalamış Balık Restaurant’ta 300 kişiyi açık mekanda, 300 kişiyi de kapalı alanda ağırlayabileceklerine dikkat çeken Gökmen, “Misafirlerimiz, Seyhan Nehri’nin eşsiz ve huzur veren manzarası eşliğinde ailesi, dostları ve iş arkadaşlarıyla keyifli vakitli geçirirken çocukları ise oyun salonlarında gönüllerince eğlenme imkanı buluyor” diye konuştu. Mesut Gökmen, Kalamış Balık Restaurant her gün saat 11.00’den gece 02:00’ye kadar hizmet verdiğini de sözlerine ekledi.

 

 

ADANA/Adanalıların vazgeçilmez lezzet durağı Kazancılar etteki iddiasını, deniz ürünleriyle taçlandırdı. Adanalılara sakin, huzurlu ve kaliteli bir ortamda, leziz balık menülerini tatma imkanına kavuşturan Kalamış Balık Restaurant hizmete açıldı.

Konuklarını enfes deniz ürünleri ve dünya mutfağının en seçkin lezzetleriyle ağırlayan Kalamış Balık Restaurant, öğle ve akşam yemekleri için vazgeçilmez bir mekan olduğu kadar, özel günler ve iş yemekleri için de ideal konumda.

Mesut Gökmen işletmeciliğinde Süleyman Demirel Bulvarı’nda Seyhan Baraj Gölünün eşsiz manzarası eşliğinde Adanalıları ağırlayan Kalamış Balık Restaurant, kalite, uygun fiyat, müşteri memnuniyetinin yanı sıra zengin menüsüyle farklı lezzetleri bir arada sunuyor.

Kendilerine has tarifler ve özel pişirme teknikleri ile mevsime uygun balık çeşitlerini farklı mezelerle zenginleştiren Kalamış Balık Restaurant özel sunumu ile hem damağa hem de göze hitap ediyor.

Menüde, mevsimin en taze deniz ürünleri ve balık çeşitlerinin yanı sıra, deniz mahsullerinden hazırlanan soğuk mezeler, Ege otlarından hazırlanan iştah açıcılar, ara sıcaklar, sıcak ve soğuk ikram edilen tatlı seçenekleriyle beraber özel şov ile sunumu yapılan katmer de yer alıyor.

 

SÜT ÜRÜNLERİYLE PİŞİRİLEN DENİZ MAHSULÜ LEZZETLERİ VAR

Kalamış Balık Restaurant işletmecisi Mesut Gökmen, kebabın başkenti Adana’da etteki başarısını kanıtlayan Kazancılar’ın, Kalamış Balık Restaurant ile iddiasını deniz ürünlerinde de sürdürdüğünü ifade etti.

Gökmen, menülerinde süt ürünleriyle pişirilen balık çeşitlerinin de olduğunu söyledi. Gökmen, spesiyaller arasında bulunan ‘yoğurtlu balık çökertme’, ’kaşarlı balık beğendi’, ‘sütte balık’ ve ‘krema soslu balık buğulama’ lezzetlerinin konuklar tarafından çok ilgi gördüğünü dile getirdi.

Her balık türünün farklı pişirme teknikleriyle konuklara servis edildiğini belirten Gökmen, “Güzel ve lezzetli balık kısık ateşte yapılarak elde edilir” dedi.

Kalamış Balık Restaurant’ta 300 kişiyi açık mekanda, 300 kişiyi de kapalı alanda ağırlayabileceklerine dikkat çeken Gökmen, “Misafirlerimiz, Seyhan Nehri’nin eşsiz ve huzur veren manzarası eşliğinde ailesi, dostları ve iş arkadaşlarıyla keyifli vakitli geçirirken çocukları ise oyun salonlarında gönüllerince eğlenme imkanı buluyor” diye konuştu.

Mesut Gökmen, Kalamış Balık Restaurant her gün saat 11.00’den gece 02:00’ye kadar hizmet verdiğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.