LÖSEV ADANA İRTİBAT OFİSİ AÇILDI

SAĞLIK-YAŞAM 30.10.2018 - 15:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1615+ kez okundu.
 

LÖSEV ADANA İRTİBAT OFİSİ AÇILDI

20 yıl önce birkaç lösemili çocuğa destek götürerekçalışmalarına başlayan LÖSEV,bu gün Türkiye genelinde destek götürdüğü 35 Bin lösemili-kanserli çocuk –yetişkin insanımız ve onların aileleri, milyonlarca gönüllü ve destekçisi ile kocaman bir ailedir…
Lösemili çocuklarımızın ücretsiz tedavilerine, sosyal ve psikolojik gelişimlerine, eğitimlerine  destek vererek, onları güçlü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen LÖSEV, Adana İrtibat Ofisi ile Türkiye’de yerinden sunduğu hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Adana İrtibat Ofisi’ne kayıtlı hastalarımızı Vakfın ücretsiz tedavi olanaklarına yönlendirmenin yanı sıra eğitimler de verilecek. Lösemili çocukların anneleri içinse bir üretim atölyesi kurulacak. Bu atölyeler bir yandan hasta çocukların ailelerine sosyal güvence ve gelir sağlarken, diğer yandan da uğraş tedavilerine katkıda bulunmaktadır. Binlerce lösemili aileye karşılıksız destek veren LÖSEV, ücretsiz tedavi hizmetleri,12 ay boyunca taze et ve et ürünleri yardımları, sağlık-eğitim bursları, giysi gıda yardımları, ilaç kömür ve yol parası desteklerini aralıksız sürdürmektedir. Diğer kanserli çocuklara da maddi yardımların yanı sıra kan, ilaç, giysi yardımında bulunan Vakıf, bütün erişkin kanser hastalarına sosyal destekler, ilaç destekleri sağlamaktadır. 27 Ekim Cumartesi günü, İstasyon Meydan’ından LÖSEV kurucusu Hematolog&Onkolog Dr. Üstün EZER, lösemili çocuklar ve aileleri, Adana protokolü, Adana halkı, kurum temsilcileri, basınından da yoğun katılımı ile coşku içinde başlayan LÖSEV Korteji Atatürk Yüzme Havuzu Tenis kortundaki açılış etkinlikleriyledevam etti. LÖSEV kurucusu Hematolog &Onkolog Dr. Üstün EZER’ yaptığı konuşmada  “Lösemi tedavisinde ki başarı oranlarının LÖSEV ile %92 lere çıktığı ve dünyada ki başarı oranları ile yarışıldığını, Adana da LÖSEV’e en iyi şekilde sahip çıkılacağını vurgulayarak tüm destek veren kurum ve kuruluşlara, gönüllülere teşekkürlerini iletti. İlk sahne alan LÖSEV Çocuk Korosunun mini konseri ile başlayan etkinlik katılımcılardan büyük alkış aldı. Çukurova jimnastik İhtisas Kulübü, Atakent İMKB Lisesi öğrencilerinin gösterisi, Belediye Bandosunun gösterisi ile tam bir festival havasında geçen açılış daha sonra LÖSEV in markası LSV Dükkan ve ofislerinin bulunduğu binada kurdele kesme töreni ile son buldu…
20 yıl önce birkaç lösemili çocuğa destek götürerekçalışmalarına başlayan LÖSEV,bu gün Türkiye genelinde destek götürdüğü 35 Bin lösemili-kanserli çocuk –yetişkin insanımız ve onların aileleri, milyonlarca gönüllü ve destekçisi ile kocaman bir ailedir…

Lösemili çocuklarımızın ücretsiz tedavilerine, sosyal ve psikolojik gelişimlerine, eğitimlerine 
destek vererek, onları güçlü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen LÖSEV,
Adana İrtibat Ofisi ile Türkiye’de yerinden sunduğu hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Adana İrtibat Ofisi’ne kayıtlı hastalarımızı Vakfın ücretsiz tedavi olanaklarına yönlendirmenin yanı sıra eğitimler de verilecek. Lösemili çocukların anneleri içinse bir üretim atölyesi kurulacak. Bu atölyeler bir yandan hasta çocukların ailelerine sosyal güvence ve gelir sağlarken, diğer yandan da uğraş tedavilerine katkıda bulunmaktadır.

Binlerce lösemili aileye karşılıksız destek veren LÖSEV, ücretsiz tedavi hizmetleri,12 ay boyunca taze et ve et ürünleri yardımları, sağlık-eğitim bursları, giysi gıda yardımları, ilaç kömür ve yol parası desteklerini aralıksız sürdürmektedir. Diğer kanserli çocuklara da maddi yardımların yanı sıra kan, ilaç, giysi yardımında bulunan Vakıf, bütün erişkin kanser hastalarına sosyal destekler, ilaç destekleri sağlamaktadır.

27 Ekim Cumartesi günü, İstasyon Meydan’ından LÖSEV kurucusu Hematolog&Onkolog Dr. Üstün EZER, lösemili çocuklar ve aileleri, Adana protokolü, Adana halkı, kurum temsilcileri, basınından da yoğun katılımı ile coşku içinde başlayan LÖSEV Korteji Atatürk Yüzme Havuzu Tenis kortundaki açılış etkinlikleriyledevam etti.

LÖSEV kurucusu Hematolog &Onkolog Dr. Üstün EZER’ yaptığı konuşmada  “Lösemi tedavisinde ki başarı oranlarının LÖSEV ile %92 lere çıktığı ve dünyada ki başarı oranları ile yarışıldığını, Adana da LÖSEV’e en iyi şekilde sahip çıkılacağını vurgulayarak tüm destek veren kurum ve kuruluşlara, gönüllülere teşekkürlerini iletti.

İlk sahne alan LÖSEV Çocuk Korosunun mini konseri ile başlayan etkinlik katılımcılardan büyük alkış aldı.

Çukurova jimnastik İhtisas Kulübü, Atakent İMKB Lisesi öğrencilerinin gösterisi, Belediye Bandosunun gösterisi ile tam bir festival havasında geçen açılış daha sonra LÖSEV in markası LSV Dükkan ve ofislerinin bulunduğu binada kurdele kesme töreni ile son buldu…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.