M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SİNEMASI

26.09.2019 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2791+ kez okundu.
 

M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SİNEMASI

  Koşa Koşa Okula Koşa Koşa Sinemaya.Ücretsiz açık hava sineması en güzel filmlerle başladı. Eğlenceli,komik,çok keyifli filmler M1 Adana AVM’de.   M1 Adana Avm, yaz aylarında düzenlediği Açık Hava Sinema etkinliği  ile Adanalılara  keyifli anlar yaşattı. Her hafta düzenli olarak M1 Adana AVM  Sahne’de gerçekleşen gösterimler, Adanalı sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Geçtiğimiz yıllardan bu güne düzenli olarak gerçekleşen etkinlik, bu yıl yenilenerek birçok filmi açıkhava sahnesinde seyirciler ile buluşturmaya devam ediyor,  Adanalıların yaz gecelerini renklendiriyor. Artık geleneksel hale gelen Açık Hava Sinema Geceleri’nde, sinemaseverler ‘’Organize İşler Sazan Sarmalı’’ ve ‘’Öldür Beni Sevgilim ‘’ filmlerini  izleme fırsatı buldu. ‘’Organize İşler Sazan Sarmalı’’ Filmi Hakkında; Yılmaz Erdoğan yönetmenliğinde Organize İşler: Sazan Sarmalı, Organize İşler'in üzerinden 12 yıl gibi bir süre geçen bu devam filminde, kızı Nazlı'nın dolandırılmasıyla hareket geçen Asım Noyan ile ekibinin, kurdukları sahtekârlık düzenini döndürmeye devam etmesini konu ediniyor.   ‘’Öldür Beni Sevgilim’’ Filmi Hakkında; Ozan ve Atilla köy köy gezip köy yaşantısı, yöresel yemek tarifleri gibi konuları çekerek TV programı yapan iki arkadaşlardır. Bir gün Dikili’nin gizemli bir köyüne gelirler. Orada Emine Teyze’nin esrarengiz şerbetinden içen Ozan’ın hayatı değişir. Bu değişikliğe anlam veremez. Anlamaya çalışırken ölümsüz olduğunu fark eder. Köyü terk etmek isterler ama şerbetin bir etkisi de içenlerin köyü terk edememesidir. Şerbetten içmemiş olan Atilla arkadaşını orda bırakarak kaçıp gider. Ozan köyde yalnız başına kalır. Köyün muhtarı Hulusi Dede ona yardımcı olur, onu teselli eder. Bir süre sonra kız arkadaşı Duygu da yanına gelir. Fakat Ozan’ın ölümsüz olduğunu öğrenmesi yaşadığı olaylara anlam verememesi kafasını iyice karıştırır ve Ozan’ı terk edip, o da köyden gider. Bir süre sonra tek ölümsüzün kendisi olmadığını, bu köydeki herkesin Emine Teyz’enin şerbetinden içmiş olduğunu fark eder. Köy muhtarı Hulusi Dede’nin rehberliğiyle bu köyde yaşamanın bir fırsat olduğunu, ölümlü kısa hayatında yapmak isteyip de zaman sınırlılığından yapamadığı her şeyi burada yapabileceğini öğrenir. Bu köyde herkesin bir listesi vardır ve sırayla daha önceki hayatlarında yapamadıklarını burada yapmaya çalışmaktadırlar. Zaten başka çareleri de yoktur. Ozan da kendisine bir liste yapar ve Hulusi Dede’nin yardımlarıyla listesindekileri gerçekleştirmeye başlar.   Bir Sonraki Gösterimler: 27 Eylül Hedefim Sensin Saat: 20:00 28 Eylül Kral Şakir Oyun Zamanı Saat: 20:00   M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.      

 

Koşa Koşa Okula Koşa Koşa Sinemaya.Ücretsiz açık hava sineması en güzel filmlerle başladı. Eğlenceli,komik,çok keyifli filmler M1 Adana AVM’de.

 

M1 Adana Avm, yaz aylarında düzenlediği Açık Hava Sinema etkinliği  ile Adanalılara  keyifli anlar yaşattı. Her hafta düzenli olarak M1 Adana AVM  Sahne’de gerçekleşen gösterimler, Adanalı sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Geçtiğimiz yıllardan bu güne düzenli olarak gerçekleşen etkinlik, bu yıl yenilenerek birçok filmi açıkhava sahnesinde seyirciler ile buluşturmaya devam ediyor,  Adanalıların yaz gecelerini renklendiriyor. Artık geleneksel hale gelen Açık Hava Sinema Geceleri’nde, sinemaseverler ‘’Organize İşler Sazan Sarmalı’’ ve ‘’Öldür Beni Sevgilim ‘’ filmlerini  izleme fırsatı buldu.
‘’Organize İşler Sazan Sarmalı’’ Filmi Hakkında;

Yılmaz Erdoğan yönetmenliğinde Organize İşler: Sazan Sarmalı, Organize İşler'in üzerinden 12 yıl gibi bir süre geçen bu devam filminde, kızı Nazlı'nın dolandırılmasıyla hareket geçen Asım Noyan ile ekibinin, kurdukları sahtekârlık düzenini döndürmeye devam etmesini konu ediniyor.

 

‘’Öldür Beni Sevgilim’’ Filmi Hakkında;

Ozan ve Atilla köy köy gezip köy yaşantısı, yöresel yemek tarifleri gibi konuları çekerek TV programı yapan iki arkadaşlardır. Bir gün Dikili’nin gizemli bir köyüne gelirler. Orada Emine Teyze’nin esrarengiz şerbetinden içen Ozan’ın hayatı değişir. Bu değişikliğe anlam veremez. Anlamaya çalışırken ölümsüz olduğunu fark eder. Köyü terk etmek isterler ama şerbetin bir etkisi de içenlerin köyü terk edememesidir.
Şerbetten içmemiş olan Atilla arkadaşını orda bırakarak kaçıp gider. Ozan köyde yalnız başına kalır. Köyün muhtarı Hulusi Dede ona yardımcı olur, onu teselli eder. Bir süre sonra kız arkadaşı Duygu da yanına gelir. Fakat Ozan’ın ölümsüz olduğunu öğrenmesi yaşadığı olaylara anlam verememesi kafasını iyice karıştırır ve Ozan’ı terk edip, o da köyden gider.
Bir süre sonra tek ölümsüzün kendisi olmadığını, bu köydeki herkesin Emine Teyz’enin şerbetinden içmiş olduğunu fark eder. Köy muhtarı Hulusi Dede’nin rehberliğiyle bu köyde yaşamanın bir fırsat olduğunu, ölümlü kısa hayatında yapmak isteyip de zaman sınırlılığından yapamadığı her şeyi burada yapabileceğini öğrenir.
Bu köyde herkesin bir listesi vardır ve sırayla daha önceki hayatlarında yapamadıklarını burada yapmaya çalışmaktadırlar. Zaten başka çareleri de yoktur. Ozan da kendisine bir liste yapar ve Hulusi Dede’nin yardımlarıyla listesindekileri gerçekleştirmeye başlar.

 

Bir Sonraki Gösterimler:

27 Eylül Hedefim Sensin Saat: 20:00

28 Eylül Kral Şakir Oyun Zamanı Saat: 20:00

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.