M1 ADANA AVM’DE KOŞA KOŞA OKULA KOŞA KOŞA SİNEMAYA

GÜNDEM 19.09.2019 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2242+ kez okundu.
 

M1 ADANA AVM’DE KOŞA KOŞA OKULA KOŞA KOŞA SİNEMAYA

  Açıkhava sineması eğlenceli,komik,çok keyifli filmlerle 20 Eylül – 12 Ekim arası her cuma  - cumartesi Adanalılar ile buluşacak.   M1 Adana Avm, Adana’da sanat ve eğlencenin merkezi olmayı sürdürüyor. Açık havada kurulacak dev ekranda gerçekleşecek gösterimlerde ; ‘’Organize İşler Sazan Sarmalı’’,’’ Öldür Beni Sevgilim’’, ‘’Hedefim Sensin’’,’’Kral Şakir Oyun Zamanı’’,’’Düğün Salonu’’,’’Aile  Arasında’’,’’Olanlar  Oldu’’,’’Ekşi Elmalar’’ filmleri ücretsiz olarak izleyici ile buluşacak.Adanalıları yaz akşamlarının son günlerinde keyifli saatler yaşatmaya hazırlanan M1 Adana AVM, 20 Eylül-12Ekim tarihleri arasında Cuma-cumartesi saat 20:00’da filmleri izleyici ile buluşturacak.         M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Açıkhava sineması eğlenceli,komik,çok keyifli filmlerle 20 Eylül – 12 Ekim arası her cuma  - cumartesi Adanalılar ile buluşacak.

 

M1 Adana Avm, Adana’da sanat ve eğlencenin merkezi olmayı sürdürüyor. Açık havada kurulacak dev ekranda gerçekleşecek gösterimlerde ; ‘’Organize İşler Sazan Sarmalı’’,’’ Öldür Beni Sevgilim’’, ‘’Hedefim Sensin’’,’’Kral Şakir Oyun Zamanı’’,’’Düğün Salonu’’,’’Aile  Arasında’’,’’Olanlar  Oldu’’,’’Ekşi Elmalar’’ filmleri ücretsiz olarak izleyici ile buluşacak.Adanalıları yaz akşamlarının son günlerinde keyifli saatler yaşatmaya hazırlanan M1 Adana AVM, 20 Eylül-12Ekim tarihleri arasında Cuma-cumartesi saat 20:00’da filmleri izleyici ile buluşturacak.

 

 

 

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.