MAÇI KAZANIN 100 BİN LİRA BENDEN!

SPOR 01.03.2018 - 11:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1947+ kez okundu.
 

MAÇI KAZANIN 100 BİN LİRA BENDEN!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana Demirspor'un düşme hattından bir an önce kurtulması için bütün Adanalı vatandaşların Adana Demirspor'a destek olması gerektiğini belirtti.
Adana'nın köklü spor kulüplerinden olan Adana Demirspor ve Adanaspor'un eski parlak günlerine tekrar dönmesi halinde Adana'ya da büyük bir ekonomik canlılık getireceğini belirten Başkan Çelikcan ''Adana, spor alanında potansiyeli olan bir şehir. Adana'dan bir çok ünlü futbolcu yetişti. Biz Yüreğir Belediyesi olarak Yüreğir'de bulunan bütün amatör spor kulüplerine destek oluyoruz. Adana'da maddi durumu iyi olan işadamlarımız da spora ve sporculara destek olurlarsa Adana'da spor alanında daha iyi yerlerde oluruz. Burada en önemli meselelerden biri ise gençlerimiz ve çocuklarımız spor ile sokağın olumsuz koşullarından kurtulurlar. Kötü alışkanlılar edinmezler, fiziksel kişisel gelişimlerine spor olumlu katkı sağlamaktadır.'' şeklinde konuştu.   ESKİŞEHİR GALİBİYETİNE100 BİN LİRA PRİM   Adana Demirspor'un Cumartesi günü saat 15.30'da çok önemli bir maça çıkacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Tüm Adana'nın kalbi Eskişehir'de olacaktır. Pazar günü ise Adanaspor, Altınordu ile kendi evinde mücadele edecek. Her iki maçta da futbolcu kardeşlerime ve tüm teknik ekibe bu önemli maçlarda başarılar diliyorum.Adana Demirspor'a, Eskişehir'den 3 puan almaları durumunda 100 bin lira prim vereceğiz.'' diyerek sporun yanında olduklarını belirtti.  
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana Demirspor'un düşme hattından bir an önce kurtulması için bütün Adanalı vatandaşların Adana Demirspor'a destek olması gerektiğini belirtti.

Adana'nın köklü spor kulüplerinden olan Adana Demirspor ve Adanaspor'un eski parlak günlerine tekrar dönmesi halinde Adana'ya da büyük bir ekonomik canlılık getireceğini belirten Başkan Çelikcan ''Adana, spor alanında potansiyeli olan bir şehir. Adana'dan bir çok ünlü futbolcu yetişti.

Biz Yüreğir Belediyesi olarak Yüreğir'de bulunan bütün amatör spor kulüplerine destek oluyoruz. Adana'da maddi durumu iyi olan işadamlarımız da spora ve sporculara destek olurlarsa Adana'da spor alanında daha iyi yerlerde oluruz. Burada en önemli meselelerden biri ise gençlerimiz ve çocuklarımız spor ile sokağın olumsuz koşullarından kurtulurlar. Kötü alışkanlılar edinmezler, fiziksel kişisel gelişimlerine spor olumlu katkı sağlamaktadır.'' şeklinde konuştu.

 

ESKİŞEHİR GALİBİYETİNE100 BİN LİRA PRİM

 

Adana Demirspor'un Cumartesi günü saat 15.30'da çok önemli bir maça çıkacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Tüm Adana'nın kalbi Eskişehir'de olacaktır. Pazar günü ise Adanaspor, Altınordu ile kendi evinde mücadele edecek. Her iki maçta da futbolcu kardeşlerime ve tüm teknik ekibe bu önemli maçlarda başarılar diliyorum.Adana Demirspor'a, Eskişehir'den 3 puan almaları durumunda 100 bin lira prim vereceğiz.'' diyerek sporun yanında olduklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.