MAĞAZALAR ENGELLİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR!

KÜLTÜR-SANAT 27.12.2017 - 14:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2125+ kez okundu.
 

MAĞAZALAR ENGELLİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR!

Dünya Sakatlar Derneği Başkanı Halis Kassap, 2002 yılından bu yana giyim mağazalarının engelliler için yardım elini uzattığını söyledi.
  Adana’da hayırsever mağaza sahipleri ihtiyaç sahibi engellilerle yakınlarının yüzünü güldürdü. Dünya Sakatlar Derneği Başkanı Halis Kassap, yaklaşık 15 yıldan bu yana mağazaların yardımlarını dağıttıklarını söyledi. İhtiyaç sahibi engelliler ile ailelerine Dünya Sakatlar Derneği’nde giyim yardımı dağıtıldı. MHP Seyhan Belediye Başkan aday adayı Şeymus Uçar’ın da katıldığı yardım dağıtımında 100 kişinin yüzü güldü. Dünya Sakatlar Derneği Başkanı Halis Kassap, her yıl rutin şekilde engellilere Ender, Toros ile Yeni Koza mağazalarının giyim yardımında bulunduğunu söyledi. Mağaza sahiplerine kendilerine gösterdikleri ilgi ve güvenden dolayı teşekkür eden Kassap, “Bugün de Kenan Evren Ender mağazalarının gönderdiği 100 poşet dolusu giyim eşyasını engelli ve ihtiyaç sahibi engelli yakınlarına dağıttık. Çok memnu oldular” dedi. Bundan sonra da Adana’da yaşayan tüm hayırseverlerin yardımlarını engellilere ulaştırmayı sürdüreceklerini anlatarak, “Herkes bizi yıllardır takip ediyor. Özellikle yardıma ihtiyacı olanları tespit ediyoruz. Yardımın yerlerine ulaşmasını sağlıyoruz. Sosyal güvenceden yoksul olanların da yüzünü güldürüyoruz” diye konuştu. Kassap, MHP adayı Şehmus Uçar’ın engellilerle tanışmak için derneği ziyaret ederek yardım dağıtımına katıldığını anlatarak, “Kendisine gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür ederiz” dedi. Engelli derneklerinin partiler üstü bir misyonu olduğunu sözlerine ekledi. Bu arada, giysi yardımını alanlar da Dünya Sakatlar Derneği ile bağışta bulunan mağazalara katkılarından dolayı teşekkür etti. Hayırseverler özellikle bağışları için Dünya Sakatlar Derneği’ni tercih ediyor. Adana’da daha önce de bir grup taksici, kendi aralarında topladıkları parayla aldıkları tekerlekli sandalyeleri Dünya Sakatlar Derneği’ne hediye etmişti.
Dünya Sakatlar Derneği Başkanı Halis Kassap, 2002 yılından bu yana giyim mağazalarının engelliler için yardım elini uzattığını söyledi.

 

Adana’da hayırsever mağaza sahipleri ihtiyaç sahibi engellilerle yakınlarının yüzünü güldürdü. Dünya Sakatlar Derneği Başkanı Halis Kassap, yaklaşık 15 yıldan bu yana mağazaların yardımlarını dağıttıklarını söyledi.

İhtiyaç sahibi engelliler ile ailelerine Dünya Sakatlar Derneği’nde giyim yardımı dağıtıldı. MHP Seyhan Belediye Başkan aday adayı Şeymus Uçar’ın da katıldığı yardım dağıtımında 100 kişinin yüzü güldü.

Dünya Sakatlar Derneği Başkanı Halis Kassap, her yıl rutin şekilde engellilere Ender, Toros ile Yeni Koza mağazalarının giyim yardımında bulunduğunu söyledi. Mağaza sahiplerine kendilerine gösterdikleri ilgi ve güvenden dolayı teşekkür eden Kassap, “Bugün de Kenan Evren Ender mağazalarının gönderdiği 100 poşet dolusu giyim eşyasını engelli ve ihtiyaç sahibi engelli yakınlarına dağıttık. Çok memnu oldular” dedi.

Bundan sonra da Adana’da yaşayan tüm hayırseverlerin yardımlarını engellilere ulaştırmayı sürdüreceklerini anlatarak, “Herkes bizi yıllardır takip ediyor. Özellikle yardıma ihtiyacı olanları tespit ediyoruz. Yardımın yerlerine ulaşmasını sağlıyoruz. Sosyal güvenceden yoksul olanların da yüzünü güldürüyoruz” diye konuştu.

Kassap, MHP adayı Şehmus Uçar’ın engellilerle tanışmak için derneği ziyaret ederek yardım dağıtımına katıldığını anlatarak, “Kendisine gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür ederiz” dedi. Engelli derneklerinin partiler üstü bir misyonu olduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada, giysi yardımını alanlar da Dünya Sakatlar Derneği ile bağışta bulunan mağazalara katkılarından dolayı teşekkür etti.

Hayırseverler özellikle bağışları için Dünya Sakatlar Derneği’ni tercih ediyor. Adana’da daha önce de bir grup taksici, kendi aralarında topladıkları parayla aldıkları tekerlekli sandalyeleri Dünya Sakatlar Derneği’ne hediye etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.