Mahkeme, İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci ihalelerine yaptığı itirazı reddetti

GÜNDEM 03.04.2020 - 10:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2575+ kez okundu.
 

Mahkeme, İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci ihalelerine yaptığı itirazı reddetti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının kültür-sanat faaliyetleri için kiralanması ihalesinin iptali için Bölge İdare Mahkemesi'ne yaptığı itiraz reddedildi. İmamoğlu, "Zamanlaması manidar" dedi. İmamoğlu ihalenin iptaline yönelik yaptıkları itirazın reddedildiğini şu sözlerle duyurdu: "Mahkeme, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ile ilgili ihaleye itirazımızı reddetti. İstanbullular adına, şehrin tarihi, kültürel ve doğal varlıklarını korumaya devam edeceğiz ve kararı Danıştay'a götüreceğiz." İBB Başkanı ayrıca kararın verilme zamanını da eleştirdi ve"Aylardır bekletilen kararın salgın zamanı açıklanması ise çok manidardır" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının kültür-sanat faaliyetleri için kiralanması ihalesinin iptali için Bölge İdare Mahkemesi'ne yaptığı itiraz reddedildi. İmamoğlu, "Zamanlaması manidar" dedi.

İmamoğlu ihalenin iptaline yönelik yaptıkları itirazın reddedildiğini şu sözlerle duyurdu: "Mahkeme, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ile ilgili ihaleye itirazımızı reddetti. İstanbullular adına, şehrin tarihi, kültürel ve doğal varlıklarını korumaya devam edeceğiz ve kararı Danıştay'a götüreceğiz."

İBB Başkanı ayrıca kararın verilme zamanını da eleştirdi ve"Aylardır bekletilen kararın salgın zamanı açıklanması ise çok manidardır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.