Manisa'da Kan Donduran Cinayet! Adamın Boğazını Kesip Yol Kenarına Attılar

20.05.2017 - 09:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1079+ kez okundu.
 

Manisa'da Kan Donduran Cinayet! Adamın Boğazını Kesip Yol Kenarına Attılar

Manisa'nın Kula ilçesinde, boğazı kesilerek öldürülen bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, belediye çalışanı Ali S.'ye ait olduğu ortaya çıktı.
Manisa'nın Kula İlçesi'nde, Eski Selendi Yolu Asri Mezarlık yakınlarındaki yol kenarında boğazı kesilerek öldürülen bir erkek cesedi bulundu. KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ Asri Mezarlık yakınlarındaki yol kenarında, saat 22.30 sıralarında yerde bir kişinin kanlar içerisinde olduğunu görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Ali S. adlı kişinin boğazı kesilerek öldürüldüğünü belirledi. CİNAYET ÖNCESİNDE KAVGA ETMİŞLER Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri'nde elektrikçi olarak çalıştığı öğrenilen Ali S.'nin otomobili, olay yerinden yaklaşık 50 metre ileride terk edilmiş halde bulundu. Polis, otomobilde yaptığı incelemede, kan izlerinden yola çıkarak bir boğuşma olduğunu belirledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  
Manisa'nın Kula ilçesinde, boğazı kesilerek öldürülen bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, belediye çalışanı Ali S.'ye ait olduğu ortaya çıktı.

Manisa'nın Kula İlçesi'nde, Eski Selendi Yolu Asri Mezarlık yakınlarındaki yol kenarında boğazı kesilerek öldürülen bir erkek cesedi bulundu.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Asri Mezarlık yakınlarındaki yol kenarında, saat 22.30 sıralarında yerde bir kişinin kanlar içerisinde olduğunu görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Ali S. adlı kişinin boğazı kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

CİNAYET ÖNCESİNDE KAVGA ETMİŞLER

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri'nde elektrikçi olarak çalıştığı öğrenilen Ali S.'nin otomobili, olay yerinden yaklaşık 50 metre ileride terk edilmiş halde bulundu. Polis, otomobilde yaptığı incelemede, kan izlerinden yola çıkarak bir boğuşma olduğunu belirledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.