Melek Albay’dan adı gibi sergi!..

GÜNDEM 10.06.2018 - 13:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1521+ kez okundu.
 

Melek Albay’dan adı gibi sergi!..

  Türkiye’nin tanınmış ve başarılı teknik adamı Ercan Albay’ın eşi Melek Albay, el emeği ve göznuru ürünleri için sergi açıyor. Serginin tüm geliri şehit ailelerine gidecek.   ADANA- Türkiye’de bir çok takımın yanısıra Adanaspor ve Demirspor’a sayısız şampiyonluklar yaşatan tanınmış ve başarılı teknik adam Ercan Albay’ın eşi Melek Albay, el emeği göznuru ürettiği eserler için sergi açıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda 11 Haziran Pazartesi günü (Bugün) saat 16.00’da sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergide Melek Albay’ın 150’ye yakın el yapımı eseri yeralıyor. Uzun zamandır el emeği ve göznurunu yansıttığı birbirinden güzel eserlerini sergileyecek olan Melek Albay, “Sergimizin tüm geliri Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şubesi’ne bağışlanacak. Adanalı sanatseverlerin yanısıra başta devlet erkanımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımızı, siyasetçilerimizi, işadamlarımızı ve sivil toplum örgüt temsilcilerimizi sergimize katılmaları ve şehit ailelrine destek verebilmek adına davette bulunuyoruz.” diye anlamlı çağrıda bulundu. Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şube Başkanı Muhammet Çetin de “Anneden Kahraman Şehit ve Gazilerimize El Sanatları” isimli bu anlamlı sergi için Melek Albay’a duydukları minneti dile getirerek tüm şehit yakınları adına teşekkür etti. 11 Haziran Pazartesi günü (Bugün) başlayacak olan bu anlamlı sergi 3 gün sürecek.    

 

Türkiye’nin tanınmış ve başarılı teknik adamı Ercan Albay’ın eşi Melek Albay, el emeği ve göznuru ürünleri için sergi açıyor. Serginin tüm geliri şehit ailelerine gidecek.

 

ADANA- Türkiye’de bir çok takımın yanısıra Adanaspor ve Demirspor’a sayısız şampiyonluklar yaşatan tanınmış ve başarılı teknik adam Ercan Albay’ın eşi Melek Albay, el emeği göznuru ürettiği eserler için sergi açıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda 11 Haziran Pazartesi günü (Bugün) saat 16.00’da sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergide Melek Albay’ın 150’ye yakın el yapımı eseri yeralıyor.

Uzun zamandır el emeği ve göznurunu yansıttığı birbirinden güzel eserlerini sergileyecek olan Melek Albay, “Sergimizin tüm geliri Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şubesi’ne bağışlanacak. Adanalı sanatseverlerin yanısıra başta devlet erkanımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımızı, siyasetçilerimizi, işadamlarımızı ve sivil toplum örgüt temsilcilerimizi sergimize katılmaları ve şehit ailelrine destek verebilmek adına davette bulunuyoruz.” diye anlamlı çağrıda bulundu.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şube Başkanı Muhammet Çetin de “Anneden Kahraman Şehit ve Gazilerimize El Sanatları” isimli bu anlamlı sergi için Melek Albay’a duydukları minneti dile getirerek tüm şehit yakınları adına teşekkür etti.

11 Haziran Pazartesi günü (Bugün) başlayacak olan bu anlamlı sergi 3 gün sürecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.