MENDERES’İN HAVASINI BOZAN GÖRÜNTÜLER!

DÜNYA 01.10.2018 - 16:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1292+ kez okundu.
 

MENDERES’İN HAVASINI BOZAN GÖRÜNTÜLER!

TUVALETLER PİSLİK İÇİNDE Adana’da şehrin gölü gören en güzel yerlerinden biri olan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bazı tuvaletlere pislikten girilmiyor. Her gün şehir dışından gelen yüzlerce kişinin de uğrak yeri olan bulvarda, tuvaleti kullanmak isteyenler ağır koku ve kötü manzara karşısında hayretler içinde kalıyor. TEMİZLİK YAPAN BİRİLERİ OLMALI Kapıları kırılmış, lavaboları kararmış, pisuvarlar ve tuvalet taşları pislikten kapanmış tuvaletlerin yenilenmesini isteyen vatandaşlar, “Belediye yetkilileri buraların temizliği için de bir şeyler yapmalı. İş, cadde bulvar temizlemekle bitmiyor. Tuvaletlerin temizliğini yapan birileri de olmalı.” diyor.

TUVALETLER PİSLİK İÇİNDE

Adana’da şehrin gölü gören en güzel yerlerinden biri olan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bazı tuvaletlere pislikten girilmiyor. Her gün şehir dışından gelen yüzlerce kişinin de uğrak yeri olan bulvarda, tuvaleti kullanmak isteyenler ağır koku ve kötü manzara karşısında hayretler içinde kalıyor.

TEMİZLİK YAPAN BİRİLERİ OLMALI

Kapıları kırılmış, lavaboları kararmış, pisuvarlar ve tuvalet taşları pislikten kapanmış tuvaletlerin yenilenmesini isteyen vatandaşlar, “Belediye yetkilileri buraların temizliği için de bir şeyler yapmalı. İş, cadde bulvar temizlemekle bitmiyor. Tuvaletlerin temizliğini yapan birileri de olmalı.” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.