Metin Uca, Adana Optimum’da sevenleriyle buluşacak

GÜNDEM 25.04.2018 - 12:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1959+ kez okundu.
 

Metin Uca, Adana Optimum’da sevenleriyle buluşacak

ADANA / Stand Up'ları ve TV programlarıyla tanınan Gazeteci, yazar ve tiyatrocu Metin Uca, “Alışmadık Gözde Lens Durmaz” adlı kitabını Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde Adanalı okurları için imzalayacak.   Sahne, müzik, sinema ve edebiyat dünyasının ünlü isimlerini sevenleriyle bir araya getirmeye devam eden Optimum, bu kez sevilen isim Metin Uca’yı konuk edecek.  27 Nisan Cuma günü D&R Mağazasında gerçekleşecek etkinlikte, Metin Uca’nın sevenleri; kitaplarını imzalatmakla kalmayıp, kendisiyle sohbet edip birlikte fotoğraf çektirme imkânı da bulabilecekler.   Metin Uca,  “Tarihin gerçekleriyle gülmecenin kurgusunu bir araya getiren ilginç denemeler…” diye tanımladığı   “Alışmadık Gözde Lens Durmaz” adlı kitabın amacını,  “Yaşadığın günlerin farkında ol. Ayağa kalk ve karşı çık. Geçmişte benzerleri olmuş ve hiçbir şey değişmedi deme. Çünkü sen bunları değiştirme kudret ve gücüne sahipsin.” sözleriyle açıklıyor.  

ADANA / Stand Up'ları ve TV programlarıyla tanınan Gazeteci, yazar ve tiyatrocu Metin Uca, “Alışmadık Gözde Lens Durmaz” adlı kitabını Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde Adanalı okurları için imzalayacak.

 

Sahne, müzik, sinema ve edebiyat dünyasının ünlü isimlerini sevenleriyle bir araya getirmeye devam eden Optimum, bu kez sevilen isim Metin Uca’yı konuk edecek.  27 Nisan Cuma günü D&R Mağazasında gerçekleşecek etkinlikte, Metin Uca’nın sevenleri; kitaplarını imzalatmakla kalmayıp, kendisiyle sohbet edip birlikte fotoğraf çektirme imkânı da bulabilecekler.

 

Metin Uca,  “Tarihin gerçekleriyle gülmecenin kurgusunu bir araya getiren ilginç denemeler…” diye tanımladığı   “Alışmadık Gözde Lens Durmaz” adlı kitabın amacını,  “Yaşadığın günlerin farkında ol. Ayağa kalk ve karşı çık. Geçmişte benzerleri olmuş ve hiçbir şey değişmedi deme. Çünkü sen bunları değiştirme kudret ve gücüne sahipsin.” sözleriyle açıklıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.