“Meydanın coşkusu 24 Haziran'ın habercisiydi"

SİYASET 20.06.2018 - 08:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1799+ kez okundu.
 

“Meydanın coşkusu 24 Haziran'ın habercisiydi"

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine coşkulu şekilde katılım gösteren Adanalılar'a teşekkür etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Fikret Yeni, "Merkez ilçelerimizin yanı sıra Yumurtalık'tan Tufanbeyli'ye kadar tüm ilçelerimizden mitinge akın akın gelen hemşehrimiz her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızı yine bağrına basmış, 24 Haziran’da Adana’nın 'Güçlü Türkiye' için devam diyeceğini göstermiştir. İstasyon Meydanı'na sığmayan kalabalığın coşkusu 24 Haziran Seçimleri'nin habercisiydi” dedi. Başkan Fikret Yeni, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü heyecanla, büyük bir coşkuyla karşılayan, bu kutlu yürüyüşe destek veren Adanalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Adana çifte bayram yaşadı. Adanalılar yine tarih yazdı” dedi. ​
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine coşkulu şekilde katılım gösteren Adanalılar'a teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Fikret Yeni, "Merkez ilçelerimizin yanı sıra Yumurtalık'tan Tufanbeyli'ye kadar tüm ilçelerimizden mitinge akın akın gelen hemşehrimiz her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızı yine bağrına basmış, 24 Haziran’da Adana’nın 'Güçlü Türkiye' için devam diyeceğini göstermiştir. İstasyon Meydanı'na sığmayan kalabalığın coşkusu 24 Haziran Seçimleri'nin habercisiydi” dedi.

Başkan Fikret Yeni, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü heyecanla, büyük bir coşkuyla karşılayan, bu kutlu yürüyüşe destek veren Adanalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Adana çifte bayram yaşadı. Adanalılar yine tarih yazdı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.